Gå til innhold

Kvinne saksøker Facebook for 770 millioner kroner


Anbefalte innlegg

Facebook må gjerne få en slapp eller få insentiver til å forbedre systemet. Men å bare la de betale en haug penger til dette kvinnfolket virker ikke rett.

Problemet er at stort sett den eneste måten straffe ett selskap på, som fungerer, er å gi de bøter. Og bøtene må være store nok til at det faktisk blir en straff, skal man sammenligne med farts bøter, hvor effektive hadde de vært om man kun fikk en hundrelapp eller to i bot? Forutsatt at denne kvinnen har ett rettmessig krav, så kan vi fint diskutere hvor mye hun bør kompenseres, og hvor resten av boten skal gå. Det beste hadde nok vært at straff andelen hadde gått til ett eller flere veldedige formål.

En ting er i alle fall klart for meg, Facebook har gjort noe galt, hvor galt det er får rettsystemet finne ut av.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

*

En ting er i alle fall klart for meg, Facebook har gjort noe galt, hvor galt det er får rettsystemet finne ut av.

Hva har Facebook gjort galt?

 

Facebook har ikke for vane å nekte slette falske profiler, men man må selvsagt gå frem på rett måte, det holder ikke sende en mail og be dem slette en profil, hvordan skal FB forholde seg til hvem som har rett og hvem som faktisk er den ekte personen.

 

Lov brudd er opp til politiet og håndtere, og dersom noen legger ut manipulerte bilder av henne, som er ulovlig, så skal man vel strengt tatt ta kontakt med politi så raskt som mulig.

 

Personen klager over at det var først når hun gikk korrekt frem og kontaktet politi at det skjedde noe, summen er også helt absurd, i mine øyne er det hun som burde bli bøtelagt for å sette et eksempel, med tanke på at idiotisk saksøking er et større problem i USA enn at FB ikke fjerne falske kontoer i tide..

Endret av esoteric
Lenke til kommentar

Selv om FB ikke er skyldig så dann, kunne de jo sletta kontoen sporenstreks

 

Synes det er en grei ting at politiet må involveres for at kontoer skal slettes jeg. Man gjør mye mer skade om man lurer facebook til å slette en legitim konto, enn å opprette en falsk tilleggskonto.

Lenke til kommentar

Tror det er på tide at DOJ tar seg sammen og bestemmer seg for å kaste ut disse duste sakene.... Skulle ha dratt tilbake i tid og trua de dommerene som dømte i brukerens favør i "Dum-kjærring-mot-McDonalds"-saken. Så de dømte i McD's favør. Kanskje denne dritten ikke hadde skjedd.

 

Og hu som saksøker FB burde skjønne det at å være utro er dumt!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...