Gå til innhold

Fiske i Troms.


Espp

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har hatt noen flotte turer rundt om kring etter at jeg kom opp fra Oslo. Hele våren har jeg gått å gledet meg til å kommer til Tromsø igjen for å fiske.

 

Vi var ved Ringvannet på Ringvassøy for en ukes tid siden og fikk en sjøørret (300g) og ei fin røye på rundt 500g. Det var masse store vak utover kvelden, men vi klarer ikke få has på dem.

 

Vi dro tilbake dit i går etter at regnet hadde lagt seg og håpet om at vi skulle ta storfisken, men den beit ikke i det hele tatt. Etter 9 timer ga vi opp og dro hjem. Føler ikke at jeg er helt ferdig med det vannet, men jeg tror jeg venter til vannstanden har sunket litt til. Det er litt mye vann det. Har noen andre fått fin fisk der?

 

I helgen som var tok vi også en dagstur til Kattfjordvannet. Vi fikk 3 små ørret (100-300g), men herregud så langgrunn det vannet er. Har ikke gått til innkjøp av fluestang enda og blir ikke å dra til dette vannet uten flue igjen. Jeg tror det står alt for mye fisk der. Det kokte over av småfisk, så jeg håper at flere kan fiske litt der eller at grunneier kan ta opp litt. Akkurat nå trengs det litt fiske der sånn at de som er igjen kan bli store.

 

Hvordan andre vann i Troms bruker dere? Jeg tenkte å teste ut Pikevannet og Nakkevannet i neste uke, noen som har vært der?

 

Vi fisker mest med sluk og noe med makk og dupp, men jeg vurderer sterkt en fluestang nå. Gøy er det uansett!

 

Espp

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...