Gå til innhold

Fly til sverige (göteborg)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvor reiser du fra? Synes det var stiv pris for fly til GBG..

 

Norwegian legger vel ut billigbilletter hver tirsdag kl 0900, så det kan være verdt det å sjekke ut så tett på billettslippet som mulig. de legger ut begrenset antall billetter hver gang. som Karl over sier, det blir bare færre billigbilletter igjen, så det kommer ikke til å bli billigere. ikke glem å sjekke med sas også, de konkurrerer bra på pris når de billigste billettene til norwegian er utsolgt.

 

Slenger ut noen forslag til mulige billigere alternativer:

 

Uansett hvor i landet du er, så kan du fly til oslo og ta toget til gøteborg. Oslo - gbg tar omtrent 4 timer. Tog og buss bruker begge omtrent det samme, anbefaler bus4you bussene til nettbuss, hvis du vurderer buss. aldri forsinket (pga første stopp er gøteborg), behaglige seter og strøm + internett på bussen. Minipris-billettene til NSB gjelder også hele veien til GBG, så i teorien kan du reise fra alle byer de billettene gjelder og til GBG, for 199 kr per snute. Dvs trondheim gbg tur retur 400, som et eksempel.

 

Just sayin, hvis du vurderer alternativer og synes 4000 er for stivt.

Lenke til kommentar

Ah klarte selvfølgelig og ikke skrive opp stedet jeg skal reise ifra, det er fra Bergen, flesland flyplass. Synst sjølv at det var ganske stiv pris for den distansen. Ifjor kostet biletten 1800kr for 2 stykker tur\retur.

 

Så det vil mest sansynlig ikke lønne seg og vente med og kjøpe flybiletter? Har bare sjekket kjappt gjennom "finn" for flybiletter t\r sverige gøteborg.

Endret av shaizemaria
Lenke til kommentar

Kan du ikke bare ta toget da ?

 

Først til Oslo, og deretter til Gøteborg og så videre..

 

NSB har vel et opplegg med Minipris, slik at det bare koster ett par hundrelapper. Forutsatt at man bestiller billettene litt i forveien. Kjøper man billett på toget, så koster det en god del mer..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...