Gå til innhold

[Løst] Problem med IPTV


Anbefalte innlegg

Heisann, jeg fikk nylig 50/50 fiber fra Telenor. Det trådløse internettet i huset var veldig ustabilt, så jeg bestemte meg for å kjøpe en ny ruter for å se om det hjalp. Denne ruteren er av typen Asus RT-AC66U, har ikke veldig greie på dette med nettverk, men fikk høre at dette er en veldig god ruter.
Det oppstod nå et problem med at tven via fiber ikke lenger fungerte da jeg byttet ut ruteren som følget med fra telenor(ZyXEL P-2812HNU) med Asus sin.
Jeg prøvde å konfigurere Asus ruteren med IPTV, og fikk dette til å fungere. Men nå fungerer ikke det trådløse nettet hvis tven står på. Jeg får koblet til nettet, men har ingen internett tilgang. Det kan fungere noen ganger, men da i korte perioder.
Noen forslag til løsninger? Legger ved et bilde som viser instillingene mine for IPTV. Takker for alle tilbakemeldinger!

 

post-283775-0-36757700-1405022705_thumb.jpg

Mvh jsmyhre

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tusen takk, nå fungerer endelig alt som det skal igjen! :w00t:

 

Fiberboksen er koblet til ruteren i WAN porten, tv boksene er koblet til ruteren i LAN 1 & 2 portene. Har også en Netgear powerline 500 koblet i LAN 3, som går ned i underetasjen. Vurderer eventuelt å kjøpe en Asus RP-AC52 repeater for å ha i etasjen under, noen erfaring med repeaters? Fungerer det bra?

Lenke til kommentar

Bruk av repeater vil halvere båndbredden din og øke ping/responstid eksponentielt med antall brukere som er tilknyttet, så unngå det hvis du kan... Det er den verste løsningen....

 

Hvis det du trenger er WiFi dekning, så kjøp deg en annen router og sett den opp i AP modus, eventuelt kjøp et rent AP.....

Lenke til kommentar

Hva hvis jeg kobler opp igjen multimodemet fra Telenor i fiberboksen i andre etasje og bruker det til tilkobling av tv. Da kan jeg koble ruteren fra Asus til en LAN port på multimodemet og ha det i underetasjen i AP modus. Høres dette ut som en god plan?

Tusen takk for all hjelp forresten, setter virkelig pris på det! :)

Lenke til kommentar

I dag har nettet i huset vært veldig usbilt. Tok en test på speedtest.net og fikk 2/0,4 når jeg har 50/50 linje. Koblet meg til ruteren med LAN, da kom jeg opp på 20 download, men testen kom aldri videre til upload. Den gikk fra 20 nedover mot null sakte men sikkert.

 

Noen forslag til hva som kan være galt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...