Gå til innhold

Kabel fra PC til forsterker, hva har man å velge blandt?


Anbefalte innlegg

Hei!

Lurer bare på hva alternativer man har når det gjelder kabel mellom PC og forsterker. For øyeblikket har jeg kun en kabel av typen "lakrissnor", mens mellom effekt- og forforsterker har jeg en brukbar signalkabel.

Vil ikke denne snoren forverre lyden, enda mer enn hva Mp3-formatet allerede gjør? Signalkabelen mellom forsterkerene blir vel nesten overflødig?

Noen forslag på gode kabler mellom PC og forsterker mottas med takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det ser ut som jeg får ta meg en tur ut til Elkjøp i morgen da, kabelen kan jo uansett ikke være verre enn den jeg har. :)

 

Om man bruker "lakrissnorer" mellom f.eks CD-spiller og forsterker mister man jo litt kvalitet på musikken, iallfall på litt dyrere anlegg, så jeg undret bare på om det virker slik mellom lydkortet og forsterkeren også. Det gjør vel antakeligvis det.

Selvsagt gjør det det.

Lenke til kommentar

Mellom pc'en min og forsterkeren har jeg en helt vanli 5mtr phono kabel, til kanskje 40 spenn på chlaes. Men kjører lyden digitalt, så forvrenging skal i teorien ikke kunne skje.

Dersom du skal kjøre lydsinglaet i std. form gjennom en høyre og en venstrekanal ville jeg labbet inn i ei bilsjappe og handlet meg en middels bra (skjermet) kabel. Dette burde holde mer enn nok og ikke sette dg tilbake så mange kronene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...