Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Får ikke helt til å bestemme meg. God skjerm > god lyd, begge skal visst være gode på det ene og svært gode på det andre. God batteri tid er også viktig er derfor litt redd for at LGen vil brenne gjennom batteriet for raskt.

I motsetning til mange andre så synes jeg knappene på LGen virker som en smart løsning spes kombinert med knock funksjonen. Har hørt at bakdekselet til LGen ripes veldig fort opp, og at den også cacher minnet på en ueffektiv måte.

 

Synes jevnt over funksjonene til LGen virker mer attraktive, men HTCen har ett finere ytre, bakdeksel som ikke blir så lett stygt av riper, ikke en skjerm som sluker batteri og som potensielt struper performance i tyngre programmer/spill. Om det er noe sannhet i de to siste argumentene vet jeg ikke, men det høres ut som 2 potensielle utfordringer.

Lenke til kommentar

Jeg har LG g3 og ja den riper lett men lett å få tak i ny deksel mens riper du One kan du ikke bytte deksel. Samt innebygget batteri og elendig kamera.

 

G3 har utskiftbart batteri og etter vanlig dag for meg har jeg 40% igjen. Men skjermen drar mye strøm om du trykker nye så der varer One lengre. Jeg har ingen ytselses problemer med min enhet og jeg elsker knock code. Veldig fornøyd med telefonen. Lydmessig er begge bra men HTC er hakket bedre og har best front kamera. Men bak kamera er ingen match mot g3 sitt som tar meget fine bilder

Lenke til kommentar

Hadde selv en G2 med CloudyG3 ROM. Ikke helt det samme, men men.

Sense er overlegent LG sitt UI.

Er custom ROM noe du liker å drive med er HTC også ett mye bedre valg.

 

Ser mange klager på kameraet på HTC , men det merkelige er at jeg tar mye mer bilder med M8 enn jeg noen gang gjorde med G2'n og sålenge du holder de på telefonen, eller bare legger de over på face\insta\g+ syns jeg de ser bedre ut også. Ikke før du begynner å zoome og blåse opp bildene legger du merke til oppløsningen.
G2 hadde en forferdelig dårlig høytaler der hvor man ofte holdt fingeren sin, ser LG nå har flyttet den på baksiden. Men spiller du mye musikk tar du HTC.

 

Riper etc aner jeg ikke, bruker Dot View Case på min M8. Genial case.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...