Gå til innhold

Ferietur til Barcelona - ting og gjøre?


Anbefalte innlegg

Skal om ikke så lenge til Barcelona med kjøresten. Lurer på om noen av dere har tips til ting og gjøre der/ ting som er verdt og ta en titt på? Har tenkt oss entur på fotball stadionen til Barca! Ellers har vi ikke funnet så mye andre fristende aktiviteter der nede. På reiseguidene vi har lest går det i museumer og slike ting - noe som ikke er så fristende for oss.

Vi er begge 19 år

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lommetyver er det over alt - også i Norge - i Barcelona er de spesielt aktive på kveldstid på La Rambla - det er noe med fulle turister.

 

Selv om dere "ikke er interessert" vil jeg anbefale La Sagrada Familia - rett og slett imponerende uansett hvilken alder du er - men ta det sm første post en dag - det blir raskt kø.

 

Stranden og La Barcelonetta.

 

Gamlebyen

 

Generelt - ta dere god tid å nyt ferien - la japsene stresse.

Lenke til kommentar

Vil nevne igjen dette med lommetyver. Ble prøvd frastjålet mobilen to kvelder på rad på La Rambla, og de klarte det andre kvelden.

Vil anbefale å stikke innom couchsurfing.com for å finne events. Dette er opprinnelig en side hvor reisende kan finne folk i byer de besøker som tilbyr en sofa å sove på, lokale bekjente etc. Jeg deltok selv på flere slike events i Barcelona da jeg var der, du møter en hel drøss folk i alle aldre, typisk backpackere/interrailere, som ønsker å bli kjent med nye folk. Ufattelig hyggelig stemning, og folk av alle nasjonaliteter.

Ene arrangementet jeg var på var bare "hang out" på en pitteliten pub jeg aldri i livet ville funnet tilfeldig. Møtte folk, og etter hvert kom det en lokal flamencodanser som danset mens en annen spilte gitar. En utrolig fin, autentisk opplevelse. Viste seg at det var danseren selv som hadde laget eventen. Delte en røyk med henne etterpå.

Ellers kan det jo ikke skade å sjekke ut tripadvisor. Jeg søkte opp barer og besøkte det som den gang var rated som nr 1. beste bar (i dag nr 2), Rubi Bar. Kjempefint sted, midt i gamlebyen, hyggeligere eiere, lager sin egen gin, etc.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...