Gå til innhold

Overheting


cohan

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har en MSI gaming laptop (Kjøpt på Elkjøp), som er under ett år gammel. Den siste måneden har laptopen hatt en tendens til å bli veldig varm når jeg spiller. Det trenger heller ikke være spill med veldig avansert grafikk. CS Go og Dota 2 med lavest grafikk får skjermkortet opp i 90-95 grader i løpet av bare noen få minutter, Alt begynner å hakke noe enormt, og det blir så og si umulig å spille.

Jeg skulle gjerne ha åpnet PCen selv og renset viftene, men da må jeg ta vekk garantilappen (Som vel og merke nesten har smeltet av allerede). Dette er uaktuelt da maskinen kostet meg 13 000kr.

Spørsmålet mitt er da; vil overheting dekkes av garantien? PCen skrur seg ikke av eller noe, den blir bare veldig varm. Men jeg får likevel ikke brukt maskinen til det den er laget for, nemmelig gaming.

 

Edit: Har jeg også krav på lånepc? Jeg driver også med litt webdesign, og derfor er jeg nødt til å ha en PC (Dette er grunnen til at jeg har ventet en måned med å gjøre noe).

Endret av cohan
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel. I 2007 kjøpte jeg en HP bærbar av Elkjøp. Denne leverte jeg inn 1 og 2 ganger på grunn av overoppheting. Begge gangene tok de den inn uten å nøle. Den tredje gangen ble jeg nektet selv om jeg hadde eksakt samme grunn. Men forskjellen mellom tredje og de to første innleveringene var at kundebehandleren sa at "Denne typen prosessor i maskinen du har blir varm".

 

Tingen da er at dersom prosessoren avgir så mye varme at det blir en ulempe for forbruker etter noen måneder så burde selgeren i 2007 ha sagt ifra om det før jeg kjøpte maskinen og dokumentert at han sa det. Hadde jeg orket kunne jeg kalt det for en mangel ettersom maskinen blir så varm at jeg svetter på hendene når jeg bruker den.

 

Hvor relevant dette er idag vet jeg ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...