Jump to content
Sign in to follow this  
denNorske

34 år gammel gutt (homofil) legger an på meg

Recommended Posts

Okay, heisann lesere!

 

Jeg er en gutt på 19 år, heterofil, og jeg har akkurat fullført videregående skole hvor jeg bor.

 

Rundt juletider, så hadde avgangskullet på skolen min (altså det kullet jeg var i) en russerevy, der det var en 34 år gammel mann som veiledet oss.

Jeg hadde selvfølgelig en veldig spesiell rolle der jeg skulle tverke og stå lettkledd foran publikum, samtidig som jeg skulle synge "wrecking ball" med tekster på nordnorsk dialekt. Revyen ble rimelig bra, og jeg hadde det veldig gøy.

 

Etterhvert nå, for en måneds tid siden, begynte han her veilederen å ta kontakt med meg. Han var hyggelig og alt sånt, og vi snakket litt om russerevyen.

Men nå har han begynt å legge an på meg. Han gir tydelige signaler om at han er interessert i meg på mange måter, og han vil at vi skal treffes mer og bli bedre kjent. Dette ønsker jeg ikke, og jeg prøver å bruke en metode der jeg snakker mye om jenter jeg liker osv, men han tar ikke hintet. Det begynner å bli ubehagelig, selv om jeg faktisk sa det rett ut til han en dag jeg var i dårlig humør.

 

Nå vil jeg bli kvitt han fra livet mitt. Han bor ikke langt unna og jeg liker ham ikke. HVA Skal jeg ta å gjøre?? Noen gode tips?

 

Jeg føler meg ikke helt trygg, selv om det ikke er gått så langt enda.

Share this post


Link to post

Han er vel evig optimist og ønsketenker. Ikke noe galt med det, og han anser det vel selv som uskyldig.

 

Neste gang samtalen heller i ubehagelig retning får du si “lol, nei. Får håpe damene er like frempå.” Ev. kan du alltids kutte kontakten helt. Fra situasjonen høres det ikke ut som om du har direkte bruk for videre kontakt med vedkommende. Selvsagt kjekt for begge parter om du sier ifra om dette.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Det beste er er å bare ta mot til seg og si det rett som det er. Spør om han egentlig er intressert i deg, og si pent ifra at du ikke er intressert i forhold med mannfolk, at du vil kutte kontakten med ham helt.

Share this post


Link to post

Ikke ta telefonen når han ringer? ikke svar på meldinger? kutt kontakt, hvordan skjønner du ikke hva du skal gjøre? jeg tror du liker oppmerksomheten han gir deg....Anonymous poster hash: cc28e...6d4

Share this post


Link to post

Som de andre har sagt over. Si rett ut at du ikke er interessert og vil kutte kontakten. En så godt voksen person bør klare å akseptere dette.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...