Gå til innhold

alkohol på fest


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg er en gutt på 16 år. Jeg er vanligst veldig uskuldig og har gode karakterer på skolen. 1 gang i mnd drar jeg på fest med venner. Jeg drikker vanligvis ikke så mye at jeg blir helt drita, men sist lørdag så drakk jeg alt for mye. her er det jeg husker av kvelden: jeg kom på festen. så drakk jeg en halv vikingfjord ice shots 0,7 L 20%. så drakk jeg en øl. etter det så husker jeg ingenting. på skolen idag så fikk jeg høre av venner at jeg var så full at jeg fallt på bakken flere ganger. jeg fikk også høre at jeg satt på veien utenfor huset og kasta opp. jeg har veldig dårlig samvitighet. jeg hadde også mye angst dagen etterpå. jeg husker heller ikke hvordan jeg kom meg hjem. jeg veier kun 44 kg. er dette normalt? har noen erfaringer eller har opplevd det samme? skal selfølgelig aldri drikke så mye igjen. kommer til å holde meg edru her fra

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-182691

Hold opp med spritfylla, en halv flaske 20% er latterlig hard start for hjernen. Har hatt lignende opplevelser da jeg ble sjenket en gang med 40% Veier ca 60 kg.

 

Å slutte å drikke er jo lite teit da, det som er best er å vise måtehold. En 4-5 øl er nok mer enn nok for at du skal bli god og full (ikke drita).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...