Jump to content
Sign in to follow this  
mobilen.no

– Den eneste lommeboka du trenger

Recommended Posts

"? Dette er et Apple-problem, men vi ønsker også å løse problemene også for de som er så dumme at de kjøper en Apple-telefon, sier Sandtorv."

 

Humre-humre...

  • Like 2

Share this post


Link to post

Denne artikkelen er bare full av standard PR-svada. Hva er den "nye teknologien" som MeaWallet bringer på banen? Hva er teknikken bak "sikkerheten" til MeaWallet?

 

Det er vel liten tvil om at vi på et tidspunkt kommer til å få utbredte løsninger for digital direktebetaling, og det har ikke akkurat dukket opp få løsninger på dette den siste tiden. Slike løsninger har uansett ett problem; det er utbredelsen som vil avgjøre hvilken løsning som vinner frem. Disse småselskapene som har dukket opp med løsningene har ikke noen sjanse selv, men har mest trolig en plan om å bli kjøpt opp eller få solgt produktet sitt til en aktør med innflytelse. Det er nettopp de store aktørene, f.eks. banker eller VISA / MasterCard som kommer til å spille en avgjørende rolle.

 

Vi bør altså se på MeaWallet som en teknolgidemo og ett lodd i lotteriet. Enten vinner de og blir søkkrike, eller så blir de glemt.

Share this post


Link to post
Annonse

Hei og takk for kommentaren!

 

Vi er 100 % enige med deg om at det er en utfordring med alle de små løsningene som dukker opp. De gjør det vanskelig for brukerne (må registrere seg på ørten forskjellige tjenester, "funker denne løsningen her?", etc.), og vanskelig å velge for butikker og andre som er interessert i mobil lommebok-løsninger.

 

Det er nettopp derfor vi i MeaWallet samarbeider med VISA, MasterCard, banker, adgangskontrollleverandører, med mer - og her er mye av det unike vi gjør. Vi har ikke laget så mye nytt fra bunn; vi har satt sammen en rekke internasjonale standarder til et produkt som enkelt kan taes i bruk av brukere og brukersteder.

 

Det er flere som har gjort dette, men dessverre er det mange som glemmer sikkerheten oppi det hele. Vi startet med å bygge en sikkerhetsløsning (en TSM), og har utvidet produktene våre basert på blant annet denne.

 

Vi gleder oss til å gå ut døra med kun mobilen og legge igjen nøkler og lær-lommebok hjemme. I juni kan du laste ned første skritt på veien mot denne visjonen :-)

 

Mvh Thomas,

MeaWallet

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...