Gå til innhold

Photoshop performance


Anbefalte innlegg

Hei. Har fått i oppgave av en venn å sette opp en veldig bra, men fornuftig priset maskin til photoshop. Vi snakker yrke, så ytelse er vesentlig.

 

Maskinen skal i hovedsak brukes til arbeid i cs6, men kommer også til å brukes som hverdagsmaskin.

 

Prodigy micro atx: Har valgt dette siden et lite og fint kabinett er viktig for bruker. Valgte ikke mini itx fordi det ønskes på sikt 3x3tb oppsett i raid5 for sikrere filer.

 

R7 260x: Skal være enormt bra i open cl i forhold til pris. Har fått inntrykk av at disse kortene er å foretrekke foran nvidia til denne type jobb. Kortet sparker også bra i fra på det meste av spill på medium 1080p. Dette kortet er også nesten identisk priset til de andre i r7 serien.

 

M2 ssd: Finnes nesten ingenting å velge mellom på prisguide nå.. Men denne så greit priset ut.

 

https://prisguiden.no/liste/148428

 

Har dere noen innvendinger? Forslag til forbedringer?

Endret av Strato
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ser vel ikke så ille ut, men du har nok valgt alt for svak PSU.

 

Corsair CX 600W

 

Bare så det er nevnt er ikke CX serien noe veldig bra til overklokking, heller ikke super kvalitet, hadde en slik PSU kun i 1 år, før den begynte å støye antakelig dårlig kondensator til den slutt gikk i stykker, fikk ny på garanti, men vær klar over det siden det blir fort penger om du først må betalte frakt.

 

Hadde heller vurdert å handlet den på digitalimpuls, om du først vurder en slik PSU: Corsair CX 750M, 80 Plus Bronze Modulær, 4x 6+2pin PCIe, 8xSATA, 6xMolex om du har digitalimpuls i nærheten, er vel i oslo eller trondheim.

Lenke til kommentar

Prøvde en psu calculator. Den sier at dette systemet skulle ha peak load på 285w, men dersom den er ustabil ved orverklokking så mister jeg litt av poenget med 4770k. Skal overklokkes, uansett.

 

Holder seasonic sine billige produkter like høy standard som de dyre? https://prisguiden.no/produkt/seasonic-s12-ii-430w-77032

 

Kanskje denne er mer stabil? Det er forresten også viktig at psu ikke er det komponentet som bråker mest ved full load. Foretrekker om dette er gpu'n.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...