Gå til innhold

OnePlus One HVORDAN KJØPE?


Anbefalte innlegg

Joda jeg skjønner det at man ikke får noe 5 år's reklamasjon, men det bryr jeg meg ikke så mye om da jeg stort sett bytter telefon en gang i året uansett (Det er sikkert andre som bryr seg mer om det)

 

Jeg har ikke gul skjerm nederst som jeg kan se, men etter som jeg har forstått er det ikke kun på One Plus One dette er ett problem, tenker nok det at dette er hauset unødvendig mye opp da det er noen som alltid skal finne ett eller annet problem, uansett hvilket produkt det gjelder.

 

Jeg var en av de som bestillte Achieva Shimian (Catleap, First ....) skjerm fra Sør Korea også der det var noen som fikk døde pixler på skjermen, blant annet en arbeidskollega av meg som fikk en død pixel på sin skjerm, hverken jeg eller han hadde sett det om vi ikke var klar over det på forhand, min var strøken btw :)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Du har noen poeng i at det er mindre bloatware, og det at du vil prøve noe nytt og annerledes kjenner jeg meg godt igjen i.

 

 

 

Men hva er greia med at så mange av dere opplever at skjermen er gul nederst? Det er litt skuffende.

 

Jeg har hatt telefonen i èn uke nå. Fikk invite pr epost av OnePlus etter å ha vært med på en "konkurranse" på nettsiden deres for lenge siden.

 

Bestilte telefonen til Danmark - har kollegaer der. En kollega tok den med til Norge for meg.

Prisen ble 3143 kroner for 64GB versjonen, dette inkluderte frakt, skjermbeskytter og flipdeksel.

 

Jeg hadde fra før Galaxy s4 med Cyanogenmod, så overgangen rent systemteknisk var liten.

 

Er OPO veldig mye bedre enn s4? Tja, i daglig bruk merker jeg ikke den helt stor forskjellen. Men unntak av av skjermen er større, noe som var hovedårsaken til at jeg ville ha telefonen. 5,5" er i grensen for hvor stor telefon jeg vil dra med meg rundt hele tiden, samtidig er det deilig med den store skjermen når man skal gjøre noe mer enn lese Fb/twitter.

 

Ankepunktet med manglende reklamasjonsmuligheter er jeg enig i. Hittil i mitt liv har jeg kun èn gang vært nødt til å sende inn en telefon til reklamasjon, håper trenden holder.

 

Rooting og opplåsing av bootloader er svært enkelt på OPO. Hvis du ikke vet hva root og bootloader er for noe kan du heller kjøpe deg s5 :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...