Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Problemer med å koble til forsterker


Anbefalte innlegg

Hei
Jeg har et lite problem med en forsterker og subwoofer som en kompis hjelper meg med å koble opp.
Alt skal være koblet riktig (se bilder under) og forsterkeren fungerer med lys på, kun når han kobler ''remote'' ledningen (den lille blå) på +. Men dette er jo et problem, pga da står jo batteriet å tapper strøm når bilen er av, og da må jo jeg drive å skru ut ledningen hver gang jeg ikke skal bruke bilen.

Hva kan være gale? Forsterkeren vil ikke slå seg på om han kobler denne remote ledningen på punktet hvor den egentlig skal. Tar gjerne imot alt av tips
Takk på forhånd!



Ser bildene grei ut ? Kompisen min mener han har veldig mye peiling, men jeg har på feelingen at han ikke har så mye kontroll..

post-271179-0-92564600-1396978756_thumb.jpg

post-271179-0-28025600-1396978771_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den blå lille remotekablen skal på spilleren din fremme i bilen. Så når du skrur på spilleren, så skrur forsterkeren seg på...

 

Det er en egen ledning/kabel på spilleren som heter remote, og det skal være en egen liten inngang på forsterkeren som heter remote.

Remote betyr jo fjernkontroll. Så spilleren din skal kontrollere når forsterkeren din er på og av. Skrur du av bilen, og da også spilleren, så skrur forsterkeren seg av.

Endret av mongojarle
Lenke til kommentar

Sitter offshore, så det å åpne bildene tar et par timer.

 

Mål spenning (DC) ut på remoten fra spilleren (mellom den og jord). Skal være 12V. Se om spenningen kommer når spiller skrur seg på, og forsvinner når du skrur den av. Hvis det ikke er spenning der, sjekk sikringen på spilleren. Pleier å være en bak spilleren.

 

På noen er det også et menyvalg der man må velge om remote skal være aktivert eller ikke (altså skru av og på funksjonen).

Lenke til kommentar

Litt vanskelig å se på bildet, men det ser ut som remote er koblet til "steeringwheel remote" og det er feil i tilfelle. Den skal til den tredje blå ledningen (ikke steeringwheel eller ant.cont) Funker det ikke da, så kan du prøve med "ant.cont" som egentlig er til elektrisk antenne, men da kan det hende det bare virker med radio på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...