Gå til innhold

Latterlig irriterende med den AdBlock feilen på samtlige av deres artikler!


Anbefalte innlegg

Det er en stund siden dette problemet oppsto, og jeg har bært med det siden da. Men nå er det nok og jeg er så dritt lei av det, at jeg vurderer å slutte å benytte meg av sidene deres!

 

Problemet er det at når jeg prøver å lese en artikkel på en av sidene deres, så dukker det opp en melding som forteller meg at jeg må tillate siden gjennom AdBlocker for å kunne lese den. Saken er den; JEG HAR ALDRI HATT ET SLIKT PROGRAM INSTALLERT PÅ MASKINEN!

 

Så enten får dere ut fingeren og fikser dette, eller så kan dere ryke og reise til en hvis plass, for jeg orker ikke maset lenger!

 

Så se til helvette å fiks dette! Bør ikke være så vanskelig å få bokt med et så idiotisk problem!

 

Og slik at det er sagt. Jeg var forsøkt alt! Slettet cookies, avinstallert nettlesere. Renset maskinen for alt som har med nettleserhistorikk, eller noe nettleser relatert i det hele.

 

-SP

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Velkommen til framtiden, faktisk så finnes det utstyr som tilbyr Ad block i router biten din også om dette befinner seg i ditt hus, bedriftsnettverk vil også sperre annonser av sikkerhetsårsaker.

Jeg kan bare glemme å se på hw.no på jobb for eksempel om jeg ikke tukler med brannmuren og deres 3 parts proxy oppsett, men kun for hw.no er det for drøyt, ikke orker jeg å kaste bort tid på å tunnelere hjem bare for å lese hw.no heller.

 

Uansett, hvilken router har du? Det er mulig det følger med Ad Block funksjonalitet i denne som du må sjekke ut.

Lenke til kommentar

Hei SnusPus,

 

Ser du annonsene på topp og kanten av sidene? Ta en tur innom http://www.tek.no/debug og se om du får "Ja" på lenkene i tabellen der. Hvis det står Nei på en av de så blir de blokkert av noe i nettlesereren eller i en brannmur som 007CD nevner.

 

Vi har oppdaget at endel nettleserplugins som Ghostery, Collusion, DoNotTrack, Avast og andre også blokkerer annonser.

Lenke til kommentar

Gamer.no nekter meg å lese artiklene sine da jeg må deaktivere Adblock.. Den er deaktivert å har vært det siden jeg fikk adblock! Hvorfor fungerer det ikke lenger? Jeg er garantert ikke den eneste som sliter med dette.. Vært sånn noen uker nå. Det går fint å lese de andre norske spillsidene!

Lenke til kommentar

Jeg har aldri opplevd dette problemet før. Det startet for en stund tilbake, men har alltid vært feilfritt tidligere.

Når det kommer til den linken du sendte, så fikk jeg JA på alt. Har også snakket med leverandøren av router og nettet jeg bruker, og de sier at de ikke har noen form for blokkeringer på nettet, og at slikt er helt opp til meg som kunde, og derfor de har "Min side" på nettsiden sin, for at jeg skal kunne administrere tilgangen, passord, porter, hvilken frekvens signalet skal sendes på osv.

 

Så alt ser ut til å være som det skal være, men problemet vedvarer. Nå skal det sies at jeg ikke opplever samme problemet med Chrome, så det er nok Firefox som ikke er kompatibel med nettsidene deres.

 

Uansett! Hvis jeg holder meg til Chrome, så slipper jeg å irritere meg over det.

 

- SP

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...