Gå til innhold

flåte med en liten hytte på


Haliss

Anbefalte innlegg

Er det noen som har noen erfaring med å bygge flåter, badebrygger etc. Jeg og noen kamerater har lyst til å bygge en flåte som vi kan bygge en liten hytte opp på. Kansje heile flåta skal være 4m bredd og 6m lang ca. Åssen flyte elementer burde jeg bruke ? Viss jeg skulle brukt plastfat evnt. Hvor mange måtte jeg hatt ? Takk for svar og tips :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tønner typ de blå på 200l holder oppe sirka 200kilo. Så er byggverket deres 800kg, så trengs det 4. Plasser en i hvert hjørne, så blir den stabil. Men jeg ville hatt endel flere tønner. Og bygg med noe som er lett. Isopor veier lite og kan brukes til litt diverse.

Lenke til kommentar

Med 10 000 kr så er dere langt på vei, ihvertfall med flåte/flytebrygge uten hytte. Bare å følge med på kampanjer på impregnert trelast som bruker å være om våren. skruer bør være rustfrie, men det kan være vanskelig å skaffe til veie annet enn terrasse skruer til kurant pris. Dere må ha andre skruer og eventuelt beslag til selve bjelkelaget.

 

Tomme 200 l fat er søppel for de som måtte ha det og vanligvis gratis, spør på neste plass hvis noen vil ta seg betalt. Jeg hadde vurdert 24 fat med målene du oppgir eller 12 hvis den hadde vært smalere.

 

Jeg lurer på hva slags fasiliteter dere har tenkt å bygge på, da jeg syns 4x6 m virker litt ambisiøst. Med den bredden kan den ikke fraktes etter vei. Den bør bygges ved sjøen og sjøsettes med kran eller annet egnet "hjelpemiddel".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...