Gå til innhold

Slaughterhouse [H] - Helnorsk guild - Tarren Mill rekruterer


Anbefalte innlegg

Slaughterhouse ble stiftet i 2009 på Silvermoon og flyttet i 2012 til Tarren Mill. Vi startet med 10 manns raiding sent i Ulduar og har holdt det gående siden. Målet har alltid vært å cleare raidcontent i et greit tempo uten å føle at raiding er alt hverdagen består av.

Vi raider to kvelder i uken, onsdag og søndag, fra 1900-2300. Vi er i en omstillingsperiode der vi er på utkikk etter å kunne sette sammen en god og stabil raidgruppe. Utenom den vanlige raidingen forsøker vi også å ha noen alt-raids fra tid til annen.

Hos oss er godt humør en viktig faktor. Man må tåle wipes og motgang uten å fly i flint hver gang. Konstruktiv kritikk og kjeft blir brukt jevnlig og det forventes at man tåler å bli snakket litt hardt til. Men ikke all ordbruk er negativ og gjør man en god jobb skal man få ros også.

Loot blir som regel fordelt via /roll, men i enkelte tilfeller blir loot som dropper gitt til den som trenger det mest. Er man i en situasjon der man blir fratatt loot selv om man har vunnet en roll, forventes det at man tar det som en mann og forstår at fellesskapet går foran enkelt personer. Føler man seg dårlig behandlet eller har noe å klage på, gjør man dette ETTER raidet i form av en /w til raidleder. Man kan også sende mail til guild e-mailen om ønskelig.

Vi er foreløpig på utkikk etter tanks, tidligere erfaring er ikke så viktig da vi starter på Siege of Orgrimmar Normal. Vi tar også imot alle socials og andre spillere som vil bli med. Mulighetene for en raidgruppe 2 hvis vi får nok folk ligger til stede.

Skulle dette være av interresse så kan du gi meg en ingame whisper (Zloppy).

Ser frem til å høre fra dere!

Endret av DaddyDrunk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Vi søker fortsatt etter en tank (druid/warrior/monk) og en healer med dps offspec (druid/monk/priest). Vi har nettopp startet og raide og 8/14 er nede og videre progression blir gjort på søndag.

 

Vi raider Onsdag og Søndag fra kl 19 til 23. Vi kan være villige til å ha dere med på et prøve run nå som xrealm raiding for SoO er oppe å går.

 

Gå inn på www.slaughterhouseguild.enjin.com eller /w meg på Zloppy/Zlappy/Zleppy/Zluppi (jeg vet, jeg er helt awesome på navn :D) for mer info :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Slaughterhouse Horde - Tarren Mill

Vi har bestemt oss for å starte opp en progressgroup innad i guilden. Vi er foreløpig et 14/14 normal guild med en sammensveiset og hyggelig gjeng med folk. Vi har dessverre hatt en del problemer med tanks som har disconnecta 10 ganger under raid, ikke dukker opp og har vært generelt slappe på legendary questet.

Vi er derfor på utkikk etter en god tank som har 560 + legendary (druid/warr/paladin) og en Warlock 560 + legendary. Vi har foreløpig 9 faste spillere nå som holder mål til å kjøre igjennom SoO HC.

Vi ga Norushen HC en drøy time med forsøk forrige onsdag (manglet 1 god dps) og hadde han på 1,7 mill HP (1%) igjen. Dette ga oss troen på at vi innen kort tid kommer til å ha stødig progress igjennom heroic content. Så sant vi får på plass en god tank!!

Vi er en casual guild i den forstand at vi raider 2 dager i uken:

- Onsdag 19-23
- Søndag 19-23

Men vi forventer at du kan kunne henge med i heroic content fra nå av. Vi kan booste deg igjennom Normal for gear hvis vi føler du er verdt tiden og har legendary så og si på plass.

Skulle dette være av interresse så kan du ta en titt innomwww.slaughterhouseguild.enjin.com for å legge igjen en søknad. Vi kan også ta en samtale på skype/ventrilo. Kontakt meg ingame på Zloppy eller legg til btaggen daddydrunk#2557.

Zloppz out - Take care

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...