Gå til innhold

Altibox har sperret VPN?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har slitt i 3 dager nå med å få koblet til StrongVPN via Altibox. Har oppgradert til OpenVPN, uten nytte. deaktivert alt av brannmur og virusprogram. Ruter Asus RT-AC66U har PPTP og L2TP passthrough slått på. deaktivert brannmur ved å sette altiboksen i bridge mode. hatt hjelp av tekniker fra StrongVPN med å sette til deres DNS-numre. Ingen nytte.

 

prøvd både via ruter Asus og direkte tilkobling til Altibox. Kan ikke fatte hva som skal sperre for VPN-tilkoblingen. Begynner å lure på om Altibox har sperret strongvpn? andre som kjenner til dette?

 

Det jeg har gjort som kan være aktuelt er ca 40 windows updates installert for 3 dager siden. dette på Windows Vista, men opprettingspunktet jeg lagde på forhånd valgte windows å slette. :(

 

Ville satt stor pris på innspill som kan hjelpe. hvis andre med altibox og annen vpn-tilbyder kan bekrefte at de er oppe og går hadde det også vært fint.

 

 

Edit: litt om det som skjer: jeg kobler til ved hjelp av strongvpn, som sier "connected" men ingen programmer som bruker nett fungerer. Chrome får ikke tilgang til noen sider, heller ikke steam. så fort jeg kobler fra, fungerer nettet som normalt, på norsk IP.

Endret av Burrre
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

altibox har ikke sperre for strongvpn (eller noen andre vpn leverandører) Har selv brukt både strongvpn/private internet access/egen openvpnserver/egen pptp server uten å ha støtt på noen som helst problemer med dette.

 

lenge siden jeg har vært borti vista, men vil tro du må kjøre openvpn som administrator for at den skal klare å legge til routene fra vpnserveren.

 

Om du kjører opp command prompt (start -> kjør -> cmd) og skriver route print og trykker enter så skal du få opp routingtabellen din, sjekk her om det blir lagt til router via openvn.

Endret av trrunde
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...