Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg vurderer å kjøpe en mal for en hjemmeside til min Bedrift. Jeg kan litt HTML og CSS, men ser at det tar for lang tid å bygge opp alt på nytt, brukte nesten to mnd å sette opp den forrige siden med webutvikler (som forøvring ikke er ønskelig å bruke lenger siden han ikke har peiling på hvordan han kan få hjemmesiden kompitabel på andre enheter), men vi ønsker en mye mer representabel og profesjonell side som antageligvis krever god koding. Hjemmesiden skal bestå av en del referanser fra over 50 prosjekter og en del andre datablader.

 

Har noen av dere erfaringer med kjøp av såkalte "Web site templates" og kan anbefale trygge steder å kjøpe dette? Og er det mulig å implementere disse i alle webhoteller?

 

Ønsker gjerne andre reelle langsiktige alternativer som tar kort tid, er enkle å endre/legg inn fler referanser og som er kompitable med andre enheter(ipad,mobil)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Husk at ferdige maler ofte inneholder mye unødvendig kode, og mange er ikke optimalisert for hastighet. Sjekk alltid hastigheten på websiden før du kjøper ferdig mal.

 

Du kan sjekke hastighet på Google Pagespeed og Pingdom Web pagespeed tool

 

Åpne malen du vil sjekke i eget vindu og kopier linken inn en av disse testene.

 

Google Pagespeed bør score mer en 80 og Pingdom Pagespeed bør ligge over 85

 

Ingen av disse testene er perfekte, men gir ett bra inntrykk av kvaliteten på malen.

 

Grunnen til dette er at maler selges som oftest til kunder som ikke er veldig tekniske av seg, og de fokuserer nesten kun på utsende, og muligheter for å endre farger etc på en enkel måte.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Helt sant det du skriver Eirik. Ofte er nettsidene bygget sammen med tabeller gjennom Photoshop e.l for å "bare bli ferdig med det". Og som du sier da vil det ikke være helt optimalisert og kan ofte bli bugs når man skal endre nettsidens innhold til ens eget.

 

På alle designs jeg har kjøpt har jeg måtte bygget om dette fra tabeller til å kjøre divs istedenfor, nemlig for at siden skal laste kjapt og skal fungere på den måten jeg vil den skal fungere. Ved at det er divs istedenfor tabeller får man en mye mer ryddig HTML kode og kan dermed endre ting uten å lese gjennom 800 linjer.

 

Det er flere firmaer som kan ta på seg en sånn jobb. Det avhenger av størrelsen på designet, men behøver ikke koste så alt for mye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...