Gå til innhold

[Løst] Problemer med Ekstra-innlogging på amobil.no og mobilen.no


Anbefalte innlegg

Jeg er for øyeblikket innlogga, og ser så mange Ekstra-saker som jeg vil på f.eks. hardware.no, men når jeg forsøker å lese noen av Ekstra-sakene som er hosta på amobil.no eller mobilen.no, får jeg bare opp det store banneret med "Denne siden krever innlogging".

 

Dersom jeg forsøker innlogginga via banneret, kommer jeg til følgende nettside: https://auth.tek.no/loggedin.php?authId=<masserart>

Her er det bare sort tekst på hvit bakgrunn, og jeg anser mye av denne informasjonen som sensitiv, så jeg vil helst sende et screenshot i PM. Overskriften er ihvertfall:

 

 

You came from nowhere, but now you are logged in

 

Jeg bruker Firefox 26 på Windows 7.

 

Noen andre som har problemet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oppdatering:

 

Som skrevet i første post, så bruker jeg Firefox 26.

Har massevis av addons, deriblant noScript, som jeg veit kan tulle med en hel del funksjonalitet. Har derfor testa litt til, og ser at problemet mitt kun gjelder ekstra-saker som er hosta på mobilen.no. Saker på hardware.no, gamer.no og amobil.no fungerer helt fint.

 

Skal teste å fjerne cookies og få starta med blanke ark nå.

Endret av Leftie
Lenke til kommentar

Yup, synderen var noScript.

Det vil si; jeg hadde rett og slett ikke hvitelista mobilen.no, ettersom jeg ikke er så mye innom der som andre steder på tek.no nettverket. Med en gang jeg godkjente sida, tok det bare noen få sekunder, så kunne jeg se hele ekstra-saken.

 

Takk for hjelpa! :thumbup:

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...