Gå til innhold

Hjelp til kjøp av ny bærbar pc!


Anbefalte innlegg

Hei og hå!
Jeg skal kjøpe meg en bærbar pc som jeg ønsker å bruke rundt 7-9k på. Tenkte å bruke pcn til både skole og gaming derfor går jeg for bærbar. Har tittet en del rundt men klarer ikke helt å bestemme meg så håper gjerne på litt hjelp :)

Har tittet på:
http://www.komplett....-full-hd/783799

http://www.komplett....-full-hd/781361

Multicom
i7:
http://www.multicom....00042/p10627337

i5:
http://www.multicom....00042/p10627336

Andre forslag blir selvfølgelig godt mottatt!
Mvh
Tim Petter

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe, vi ser etter akkurat det samme, vi. Det har vist seg å være overraskende vanskelig.

 

Den sistnevnte Lenovoen er jo et røverkjøp til 8500, spesielt med tanke på grafikkytelsen. Skal faktisk kunne kjøre Battlefield 4 på ultra med rundt 31 FPS, noe som er overraskende bra i denne prisklassen.

Jeg er skeptisk til rødt lys rundt tastene, men det er en smakssak. Personlig er jeg for gammel for sånt. Men hvor/hvordan får man den til 8500?

 

Maskinen som antageligvis ligger høyest på min liste for øyeblikket er W355S i7. Her har man i det minste et GTX 765M-kort som skal kjøre det meste av spill på high, hvitt lys rundt tastene samt både SSD og HDD. Har den i handlekurven, men usikker på om jeg går det siste steget. Multicom er kjent for å ha veldig god innmat i en mindre god innpakning til en god pris. Det som trekker ned i de fleste tester er at de er preget av mye plast designmessig og et støynivå over gjennomsnittet (visstnok kun under kraftige påkjenninger, som spill).

 

Eneste alternativet jeg har funnet er ASUS N56JR.
http://www.komplett.no/asus-n56jr-156-full-hd-matt/794542

Det er hovedsakelig kun fordi jeg har vært veldig fornøyd med ASUS tidligere. Her ligger de ikke helt på nivå spesifikasjonsmessig, så det er en underdog for min del.

 

Uansett, lykke til.

Lenke til kommentar

Tusen takk for svar!

Gikk for Lenovo`en, fikk den 1500kr billigere på komplett fordi det var en demo, altså noen har sendt den tilbake på angrefristen. Men endte igrunn på Lenovo siden jeg tenkte å bruke den til skole i tillegg og da vil jeg gjerne ha noe som i det minste virker litt mer solid og ser litt penere ut. Tastaturet på Lenovo`n syntes jeg også så veldig behagelig ut og lyset kan man justere opp\ned\av med (fn + space) :)

Mvh Tim Petter

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...