Gå til innhold

Hjelp til ny spill-PC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har amd noe og komme med contra intel?

Ikke for ditt bruk. AMD sine APU's (Accelerated Processing Units; prosessorer og skjermkort på samme chip) er overlegne Intel sine på den grafiske delen; men når du skal ha til tyngre bruk, har de ikke så mye å komme med derifra.

 

På den annen side er AMD sine skjermkort (ihvertfall akkurat nå) mer bang for the buck enn nVidia sine; så noe har de jo å by på.

 

EDIT:

Interessant lesing, btw. Visste ikke at Corsair sin H100i kom såpass dårlig ut...

Endret av wassup
Lenke til kommentar

Okey skjønner har i dag fx6300 funger jo som bare det .blir spennans og se åssen intel er da siden alle sier de er så sykt mye bedre

Jeg mener at du ikke vil merke så ille mye forskjell egentlig :p Kanskje merke forskjell hvis du foretar temperaturmålinger og sammenligner, men egentlig så merker du ikke så store forskjeller på CPU generelt. Da må det være snakk om store forskjeller.

Lenke til kommentar

jeg skal ha vannkjøling så mest mulig effekt for pengen er det jeg tenker om den bli litt varm på stock kjøler tenker e ikke over. men om e burde gå for en amd cpu får jo 8core og mye mer ghz for pengen. vet ikke hva om det er noe annet også som teller inn?

La det være sagt: GHz er ikke alt. På noen måte. Intel sin arkitektur er bygd opp på en slik måte at den er mer effektiv enn AMD sine prosessorer, selv om den jobber på lavere frekvens. Til dette oppsettet vil jeg si Intel sin i5-4670K er overlegen; både i forhold til pris, ytelse og effektforbruk. Hva mer trenger du?

Lenke til kommentar

Det er det svare jeg tenkte på. så si feks 5ghz amd =4ghz intel feks

Man kan heller ikke sammenligne det sånn; det er ikke slik at alle AMD sine prosessorer har en frekvens som tilsvarer Intel sine prosessorer under alle forhold. Alt du trenger å vite er at Intel sine prosessorer jobber mer effektivt enn AMD sine; noe som gjør de overlegne under bortimot alle forhold, med mindre du er på VELDIG stramt budsjett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...