Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hvorfor skal folk alltid slenge ut useriøse poster som at jeg "jobber hos Apple" bare fordi jeg sier noe positivt om én av maskinene deres? Er standarden virkelig så lav her inne? Jeg eier ingen Apple-bærbar selv, men det betyr ikke at jeg er såpass trangsynt at jeg ikke kan se at MBPr 13 er en bra maskin. For ett år siden derimot, når 256GB-versjonen kostet 16 490kr, var den alt for dyr i forhold til konkurrentene. 15"-tommeren er også etter min mening en dårlig maskin. For å svare på resten av innlegget:

 

1. Det er selvfølgelig helt riktig.

 

2. Leser du anmeldelser av MBPr 13 ser du faktisk at den er veldig kald under vanlig bruk.

 

3. Jeg vil veldig gjerne se en maskin til 4-5000kr som ifølge anmeldelser har like god byggekvalitet som MBPr 13.

 

4. Nei, man må ikke for eksempel ha en SSD, men det betyr ikke at det er unødvendig. Tror alle setter pris på en maskin som har raskere oppstartstid og starter opp programmer mye raskere.

 

5 og 6. Dette er helt riktig.

 

:)

Endret av Aerow
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når man sammenligner med billige Windows PCer bør du legge til: Ikke fylt opp med bloatware fra fabrikk.

 

Vil tro at trådstarter kan få studentrabatten til Apple (8%), så det blir ikke 12000 men 10330 (inkl. frakt).

 

BirgerCaC:

Poenget er at brukeropplevelsen blir mye bedre på Macbooken. Det kan hende det er mulig å redigere video på Aceren men tviler på at det blir noen god opplevelse. Det lønner seg sjelden å gå for minstekravene i PC-jungelen (min mening).

Lenke til kommentar

Til trådstarter:

 

Jeg satt for en stund siden i samme situasjon som deg, der jeg satt og lurte på hvilken mac jeg skulle velge. Jeg endte opp med en 13 tommer macbook med retina, ikke først og fremst på grunn av oppløsningen, men pga. at fargene var klarere og innsynsvinklene var mye bedre. Jeg ser mye netflix på pc'en, så det var viktig for meg.

Lenke til kommentar

Tusen takk for så mye svar! Og ja, som noen av dere kommenterte så har jeg nok sånn sett ikke noe "bruk" for mac, og kan likevel ha en pc til 4000. Likevel er mac noe jeg har hatt veldig lyst på så lenge, og jeg har vært veldig streng med meg selv i det siste, og har spart og spart og ikke brukt en krone til "kos", haha. Jeg har også tenkt til å bruke imovie, selv om windows moviemaker sikkert er nesten like bra. Jeg faller vel litt for utseende og for at mac er så "fint", men det får jeg nok bare gjøre.

Jeg vil også si at siden jeg var utålmodig og lei av å spare, bestemte jeg meg for å kjøpe air til 8 tusen, men idag så jeg supersalg på macbook pro med retina! Expert hadde det bare denne søndagen til 9 tusen, så nå er den bestilit! (jeg fikk låne penger av mor og far) :) haha, er supergira

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...