Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Usikker på om dette er riktig plass å legge inn denne tråden, men jeg prøver.

Kan man flytte installert spill fra disk c til d uten å avinstallere hele spillet?? Spillet bruker også mine dokumenter som er på disk c til lagring av spilldata... Disk c er full og nå vil ikke spillet la seg oppdattere... Jeg har slettet alt som ikke er i bruk, har ibgen filer i mine dokumenter (kun EA games sin lagrings mappe). Skjønner egentlig ikke hva som tar sånn plass. Disk c er på 110 GB og det er kun 7, 96 Gb ledig. Jeg har strippet pcen for alt jeg ikke bruker og har kun vanlige programmer installert. disk d inneholder kun WindowsImageBackup og har 70 Gb ledig plass...

Har Windows 7, og disk c og d ble partisjonert ved førstegangs installasjon da pcen var ny. Dessverre oppgav jeg at disk d ble større enn disk c (og under denne prosessen ble det opplyst at dette ikke kunne endres på, nå angrer jeg jo), disk c og d (som egentlig kun er en disk) er en SATA II disk. Pcen er en laptop.går det an å gjøre noe her? Enten flytte spillet Sims 3 eller å gjøre disk c større? Sims bruker forresten Origin til å kjøre spillet/laste ned oppdatteringer.

Noen anbefalinger på hva jeg burde gjøre?

hjelp taes imot med takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette burde funke:

  • Flytt spillmappa til en annen partisjon (ikke nettverksdisk)
  • Lag et junction point med samme navn og plassering som spillmappa hadde før du flytta den. Junction pointet må selfølgelig peke til den nye plasseringen av pillmappa.
  • Gjør det samme med mappa der innstillingene ligger lagret.

Enkleste programmet å bruke for å lage Junction point er nok Cubic Explorer.

 

Du er selfølgelig hundre prosent ansvarlig om det skulle gå i dass med spillet, så les på nettet om Junction points og symbolic links før du starter.

Lenke til kommentar

Takk for info. Jeg forsøkte å kopiere over til disk d ved hjelp av et innlegg fra et utenlandsk forum. Gikk ikke så jeg endte opp med å avinstallere hele spillet for å så installere den på disk d. Holder på å laste det ned på nytt da jeg ikke fant noen installasjonsfiler for spillet. Venter spent for å se om det funker, da jeg er usikker på om disk d kun er for backup av Windows. ..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...