Gå til innhold

jeg forverrer meg i push- up - hvorfor?


Anbefalte innlegg

jeg har egentlig trent en stund for en periode siden klarte jeg 10 push ups. men så ble jeg for ca. en måned siden på en time som heter tabata . vat ikke om noen har hørt om den men i alle fall ble jeg med i ca 3 ganger i 3 uker. men jeg oppdaget at den var altfor kraftig for meg derfor startet jeg tilbake til min egent trening. Jeg lar merke til at brystmusklene mine har nå blitt bedre men når jeg porøver meg i push up s klarte jeg bare et par, prøvde noen minnutter sener var det samme

 

Hvorfor skjer dette? Hva er den beste å bli bedre i push-ups på?

har dere noen ideer? Kan dette ha noe med at jeg spier veldig lite grønsaker ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har en indre kribling i kroppen som sier meg at den beste måten å bli bedre i noe er å trene på det.

 

Vil du bli bedre i pushups? TREN pushups. Og få i deg nok mat. Og proteiner. Men ikke alt for mye mat heller, for da legger du på deg fett og blir tyngre og kroppsvektøvelser blir enda tyngre.

det er det faktisk jeg gjør men hvorfor blir jeg verre? det trengs en ekspert her ....

Lenke til kommentar

Det trengs ingen ekspert. Pushups går på to ting. Kroppsvekt og styrke. Jo tyngre du er, jo sterkere må du være for å ta samme antall pushups.

 

Det er mye mulig du ikke hadde restituert etter treningsøktene dine, eller noe lignende. Men man mister ikke plutselig 8 reps i pushups.

 

Det sagt, det er ikke særlig lurt å trene bare på pushups, det vil skape små muskelubalanser over tid, og det er ikke bra for kroppsholdningen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Med mindre du har lagt på deg betydelig mye over denne tidsperioden, er det ikke lett å si hva årsaken kan være. Du kan ha gjort øvelsen annerledes. Første gangen kan det være du ikke gikk like dypt, det kan være du plasserte armene dine bedre i forhold til bruk av flere muskelgrupper; det kan være musklene ikke hadde fått nok hvile. Det kan også rett og slett være at du bare var i dårligere form nettopp den dagen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...