Gå til innhold

Harddisk-strømkabel til PSU


Anbefalte innlegg

Har 1 harddisk og SSD som jeg mangler strømledninger . Og strømforsyninga mi er Cooler Master Silent Pro Gold 1000W. Her ser dere hvordan den ser ut, og hvilke innganger den tar: http://www.moddiy.com/product_images/y/778/coolermaster_silent_pro_gold_1000_11__89133_zoom.jpg



Jeg er ganske noob på databygging, og ønsker å vite hvilke ledninger det er jeg skal kjøpe? Gjerne også om jeg trenger noen adaptere?




Harddisker jeg har er:


Seagate Barracuda® 2TB SATA 6Gb/s (SATA 3.0), 64MB Cache, 7200RPM, 3.5":




og


Samsung SSD 840 PROSeries 256GB 2.5" OEM Basic Kit, MDX controller, 540/520MB/s read/write: http://www.komplett.no/samsung-ssd-840-proseries-256gb-25-oem/765953

Endret av jesus124
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men den hvite delen (vet ikke om det er det som kalles molex) har 4 sånne "kontakter", dekket av den hvite plasten, ikke sant? Men hvis du ser PSU'en min så trenger den 5. Og dessuten har jeg en sånn molex-kabel hjemme, og den passer jo uansett ikke inn i PSU-inngangen. Den hvite delen av molexkabeleen er jo en firkantet ramme som tydeligvis ikke vil inn i PSU-inngangen.

Endret av jesus124
Lenke til kommentar

nei den skal ikke direkte inn i strømforsyninga. den skal i molex som kommer fra strømforsyninga. tenkte hvis du hadde moilex men ikke sata kalber kunne den funke.

 

hvilke kabler har du til psu'en? kun de som sitter fast? Er ikke sikker men er ikke veeeldig vanlig at du får kjøpt løse kabler. vet at corsair selger løse kabler og min gamle mist psu fikk du kjøpt løse kabler til i sin tid men veit ikke om cooler master selger løse

Lenke til kommentar

De selger på samme sted du linket til produkt info.

Kabler til CM Pro gold

http://www.moddiy.com/products/Cooler-Master-Silent-Pro-Gold-5%252dPin-Modular-Cable-to-SATA%7B47%7DMolex.html

 

Vær obs på at det ikke er noen ferdig definert standard på hvilken spenning som er hvor og kontakt type på PSU enden for modulære PSU/kabler.

Så skal du ha kabler til slike psu etter kjøp må du finne 100% riktige kabler som er laget for den produsent PSU type/modell/serie.

I værste fall kan man få koplet f.eks +12v direkte til jord ved tilkoling av en hdd e.l device på en feilaktig modulær kabel som er keyet for et annet produkt.

Endret av syar2003
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...