Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Hvordan skiftet jeg ut "sikring" på dimmer?


Anbefalte innlegg

Hei!

jeg har en en dimmer lignende denne. I dag røk alt lyset og jeg ønsker gjerne å kunne bytte ut det som er gått selv. Har tidligere sett noen som har byttet den lille brikken inne i. Ser nå også at den er helt svart og derfor ubrukelig og at jeg må ha en ny en. Det jeg sliter med nå er at visst jeg ikke husker helt feil skal den grå stangen under, den man trykker inn for å få på lyset. Mener at denne skal skrues av, men det får jeg ikke til. Noen som vet hvordan jeg får den av og kan kanskje gi meg noen steg for steg hvordan jeg skifter ut denne brikken jeg snakker om, usikker hva man kaller den. Ser ut som et lite batteri. Håper dere skjønner hva jeg vil frem til. Har også en reservesikring bak der, men den ser ut til å sitte ekstremt godt fast og vil jo gjerne ikke ødelegge denne plastikkgreien som den ligger i ettersom jeg trenger jo den.

post-181102-0-00670700-1384853034_thumb.jpg

Endret av takenboy9
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å få av dekslene må du først dra av hjulet. Under der er det en mutter som du skrur rundt og firkanten forsvinner. For å fjerne de resterende må du dra av alle de bevegelige delene på den bryteren med tre utganger. Under der er en festeramme. En liten flat skrutrekker bør brukes for å løsne sidene. voila, den er løs.

 

Edit:

Ikke gjør som magnusalex sier.

Endret av CirkA7
Lenke til kommentar

Ta av selve hjulet. Den kan som regel draes rett av, du må bare få godt hold i den.

 

Så skrur du mutteren du ser i midten til dekselet løftes.

 

Så skal det være en plast bit på metal dekselet der du kan sette en skrutrekker, når du vrir vil denne løsnes og poppes ut. Ta den ut, fjern gammel sikring, dytt i ny sikring, dytt proppen på plass igjen og vri. Dermed sett på alle delene igjen

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...