Gå til innhold

Hjelp til kjøp av ny laptop


Anbefalte innlegg

Jeg måtte levere laptopen inn til verksted i dag. Den ble helt svart. Når jeg startet den igjen fikk jeg beskjed om at den ikke kunne starte windows, og prøvde å gjennopprette systemet. Men midt under prosessen ble den svart igjen. Laptoppen er 3 1/2 år.

 

Hvis de ikke får fikset den, eller at det blir for dyrt så må jeg se meg om etter en ny.

 

Jeg bruker laptoppen til bilder, musikk, surfing og jeg bruker en del officeprogrammer. Jeg spiller aldri. Drar den sjelden med meg. Viktig å kunne bruke den i sollys, da jeg tar den med på terassen om sommeren.

 

Er det noen som kan komme med noen råd? Event linker der jeg kan finne litt.

 

Jeg leste om noen laptopper der du kunne ta av skjermen. Forstod det slik at det da fungerte som nettbrett. Jeg vet ikke om de er kommet på merkedet ennå. Er det noen som kjenner til det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Garanti??

Reklamasjonsrett??

 

Det er vel nærmere skjermkortet som er gåen enn skjermen.

De skulle se på om det gikk under reklamasjonsretten.

 

Jeg tviler litt på om at det er skjerm eller skjermkort, for jeg har fått startet den igjen etter en stund. Med spørsmål nå de siste gangene om den skal gjennopprette windows, og midt i oppdateringen blir den svart igjen. Det er ikke strøm på den når den har blitt svart. Kan det finnes virus som oppfører seg slik?

Lenke til kommentar

De laptop'ene du snakker om der du kan ta av skjermen, er nettbrett som står i dokk, altså ikke egentlig en laptop ;) Men det går mye for det samme, men du kan ikke forvente all verdens ytelse fra nettbrettene helt enda. Microsoft Surface er en mulighet.

Jeg forstod det slik at det nærmest var en mellomting mellom nettbrett og laptop. Jeg vet ikke om det er kommet på markedet, og heller ikke hvor jeg leste det.

 

Er ikke nettbrett mest til surfing på nettet? Får du skikkelig office program og bildeprogram? Jeg har iphone og lurer også på om du kan synkronisere nettbrett med iphonen. Må vel kunne det for å føre over musikk til iphonen.

 

Jeg har aldri hatt nettbrett og kjenner ikke til hvilke begrensninger det er. Går ut fra at den ikke har cd rom. Kan du føre over bilder fra speilreflekskamera? Er det movi maker?

 

Det virker praktisk med nettbrett, men jeg må finne ut hvilke begrensninger det er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...