Gå til innhold

Kan vi kalle Internet for kultur


Anbefalte innlegg

Du vet, f.eks, når man tenker kultur i hverdagen så er det på tradisjoner osv, det som er typisk å gjøre, eller for å oppholde sin kultur som identitet.

 

Kan internet bli en identitet i fremtiden.

 

Men om man er en internet surfer, kan man regne det som en form for kultur.

For eksempel, fant en morsom video på nettet. Så sier man: Typisk "Nett Kultur" eller det å være på nettet mer enn å bruke tid på andre ting, så blir det en slags form for kultur ved å herme etter andre på nettet også, istedet for å følge sine egne meninger.

 

Eksempel det med å følge noen på nettet, når de oppdaterer videoer blant annet, blir en slags form for leder så blir det trendig å skape kultur rundt det. Og at andre begynner med det også.

 

Om digitaliseringen blir enorm rundt nettverdenen, tror du det kan skape en kultur i nett verden, istedet for den virkelige verden?

 

Hva er ditt synspunkt?

Endret av ZeroX3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Joda, men liksom kultur i det hele så blir det jo flere ulike subkulturer innen internet, men kanske i en annen grad. De er i hvert fall en del av ulike kulturer og den 'globale kulturen'

På samme vis som det fins så kallt finkultur og populærkultur finns denne indelingen også på internet, men kanske overveiende populærkultur så fare for att det blir en ubalansert kulturell scene

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...