Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

[Løst] "Skjermdriveren sluttet å svare, og er blitt gjenopprettet"


Anbefalte innlegg

I det siste har jeg fått nevnte feil ganske ofte. PC-en fryser i et par sekunder, så blir skjermen svart, så er alt tilbake til normalen igjen, etterfulgt av en liten snakkeboble nede på oppgavelinjen som forteller meg at skjermdriveren har blitt gjenopprettet. Av og til krasjer Firefox etter dette, det hender også jeg får blue screen.

 

Problemene begynte i forrige uke en gang, og til å begynne med skjedde dette kun av og til når jeg spilte, men i det siste har det begynt å skje hele tiden. Jeg kan ikke spille lengre, jeg kan ikke se på videoer på Youtube i fullskjerm, og hvem vet hvordan det eskalerer herfra.

 

Jeg har prøvd å oppdatere drivere til både skjerm og skjermkort, uten at det hjelper. Har kjørt et virussøk uten resultat. Har kjørt CCleaner og ryddet opp i registeret. Har ikke lastet ned noe av betydning eller gjort noen store endringer på PC-en i denne perioden. Har vært inne i selve PC-en og kikket, men alt ser ut til å være som det skal.

 

PC-en begynner å bli gammel, de fleste komponentene er fra ca. 2008-09 en gang, kan det rett og slett være noe som bør byttes ut? Skjermkortene er 2 x ATI Radeon HD 4870, og skjermen er en Samsung Syncmaster 226CW. Øvrige komponenter finnes i profilen min.

 

Noen som vet hva dette kan skyldes og hva jeg kan gjøre med det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror jeg fant ut av det. I morges ville ikke PC-en starte i det hele tatt, den bare stod og suste, til tross for at BIOS pep én gang som et tegn på at alt var OK. Åpnet kabinettet og la merke til et rødt lys på det ene skjermkortet som ikke lyste på det andre. Fjernet dette kortet, og har ikke hatt noen problemer så langt, selv ikke når jeg har spilt i to timer i strekk. Så det var etter all sannsynlighet skjermkortet som holdt på å ta kvelden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...