Gå til innhold

Hjelp til ideer


Anbefalte innlegg

Trenger hjelpe til noen kreativeideer om hva jeg kan lage video om!

 

Har tenkt jeg vil spille inn noen kreative betydningsfulle videoer, men sliter litt med å komme på noen gode ideer om hva jeg kan snakke om/ sette sammen? Den skal ikke vare sånn sykt lenge

 

Takk for hjelpen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Woaw, lite og gå på her! Skal du selv sitte og forklare noe? Eller skal du filme noe som foregår? Skal du benytte deg av animasjoner osv?

 

Synes selv videoer som forklarer vanskelige ting simplere er fascinerende, er mye animasjon med i sånne så kanskje ikke midt i blinken mtp hva du selv tenkte deg men.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Ja dette ble ganske åpent!

 

Dette spørs jo litt på hva du har mulighet til å gjøre også.
Musikk-video kan være kult, har du f.eks. steadicam eller noe lignende har du jo godt potensial for mange stilige scener. Jeg så en video noen hadde laget om Drammen by, hvor det kun var musikk sammen med masse fantastiske biter han selv hadde gjort av Drammen i forskjellige settinger som solnedgang, overskyet/tåke/dis, høst, sommer etc. Klart det tar jo litt mye tid, men går jo ann å forenkle litt.

Men som iNzzain skriver finner jeg også det veldig underholdende med videoer som forklarer. Se Casey Neistat på youtube for eksempel. Veldig enkelt, men samtidig veldig effektiv måte å fortelle ting på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...