Gå til innhold

"gradere" brukerne


Anbefalte innlegg

Hmm har tenkt litt....

 

her på Hardware er det mye rart, mange som skriver inn bare for å drite ut andre, evt. div. firmaer... det er ikke lett for en som spør om hva slags intel prosessor som er best, når tråden han har startet går over i en ren AMDintel krig etter 5 poster... (og den fortsetter gjerne til den har nådd 50)

 

det har jo vært mye pjatt om hvordan brukernes fortid på forumet burde vises. (antall poster, osv...)

 

hva om.. og her kommer det jeg tenkte på..

 

trådstarter, og BARE trådstarter får muligheten til å gradere de som skriver inn i hans tråd... gir de som skriver inn, en karakter etter hvor bra deres innlegg var.. f.eks hvis noen begynner å krangle om noe off-topic kan trådstarteren gi de dårlig karakter, mens de som holder seg on-topic får gode karakterer..

 

kunne ha virket som en skremsels-ting for de som har lyst til å dra igang en ny AMDIntel AtiNvidia kamp..

 

bare tenker jeg.. :shrug:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette har vært diskutert som et alternativ i denne tråden. Tror ikke dette er gjennomførbart på en rettferdig måte. Man vil f.eks. risikere at trådstarter gir andre brukere dårlige karakterer fordi de er (faglig) uenig. Det er jo ikke alle som tåler at noen er (faglig) uenige. F.eks. kunne du med en slik mulighet, gitt meg en dårlig karakter for det jeg nå skriver. Det ville ikke være rettferdig, men fullt mulig. Skulle det da være en ankemulighet til moderatorene? Har de ikke nok å gjøre? For ikke å snakke om "kompis"-karakterer. Jeg ser store muligheter for misbruk, og dermed vil et slikt system være verdiløst. Vi har nok vannabe moderatorer. Skjønner fortsatt ikke dette jaget etter å få karakterer osv.

 

For å unngå AMD vs. Intel krangel, OT poster osv., så er det jo bare å bruke "Varsle Mod."-knappen flittig når du ser dette.

Lenke til kommentar

Og så lager jeg en tråd om masse piss som provoserer noe så inn helvete at alle blir steingærne..............og siden jeg er uenig med dem, så gir jeg dem alle dårlig karakter.

 

Tenk på hva slags magnet en slik system ville vært for spamere..

Tror nok vi til slutt ville ha fått et forum som ingen hadde tørt å si noe motstridene. Hadde blitt et sovjet forum!

Lenke til kommentar
Hmm har tenkt litt....

 

 

trådstarter, og BARE trådstarter får muligheten til å gradere de som skriver inn i hans tråd...

 

bare tenker jeg.. :shrug:

 

Fett filter: "jeg styrer, og godt som noen"... hva er feil med det ?

 

For det første ( bare tenker jeg... :shrug: men kan spontant skjønne behovet ), er jo sånn det funker idag, bare at du er ikke sjefen her på forumet - d.v.s. i ditt eget vil du kunne kjøre linja konsekvent ( enhver trådstarter er egen herre ), men heldigvis er jeg her istedet, der alskens "idioter" kan mobbe meg ( innen grenser - 14-tiss syndromet er en naturlig tilstand: mellom påbudt kannibalisme og fri selvdestruksjon finnes kun gribber som sirkler på himmelen, de lander og hakker hull i meg dag og natt :) = d.v.s. her må man spille topptøff ) - er jeg både pratesjuk og dritings en kveld så slipper jeg for billig ? - hopp over til noe mer romslig, for all del ...

 

OK, hva ville du sette som regel-er ( et sabla byråkrati ? ), ingen ? En smiskeklubb som ingen orka logge på, for her er vi alle "guder".

 

patetisk saus... hakket under "under-net", fordi få gadd verdsette karakter rytteriet. Karakter på dette forumet er faktisk et betydelig under- statement ( i de områder jeg vanker ihvertfall ). Hvis jeg later som noe, blir jeg temmelig kvikt satt på plass ( heldigvis ) og vise versa.

 

.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...