Gå til innhold

Hvor blir det av minnet?


Anbefalte innlegg

PCen har stått på i 4 dager (men i ventemodus, etc), og nå brukes nesten alt minnet, selv om ingen programmer ser ut til å bruke mye.

 

Programmene i oppgavebehandling bruker alle 100 MB eller mindre, men likevel står det at nesten alle 8 GB er i bruk. Hvordan kan jeg finne ut hva som bruker minnet?

 

post-19750-0-57449500-1382642036_thumb.png

 

Har kjørt VMWare player med en VM med 4 GB tilegnet, og da var alt ganske tregt. VM er nå stoppet. Regner med at det er en memory leak i VMware sine drivere, men hadde vært fint å fått bekreftet det.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når du kjører virtuelle pcer i VMware så synes ikke RAM bruken i oppgavebehandler...ikke spør meg hvorfor.

 

Bare se på serveren min som har en rekke virtuelle pcer kjørende akkurat nå:

 

F.eks har jeg en virtuell pc med 9 GB RAM kjørende, og som du ser har jeg sortert på RAM bruken, og Vmware bruker kun 45 MB RAM...

 

241013ram1.jpg

Endret av myhken
Lenke til kommentar

Takk myhken for forklaring. Fikk en ganske sjokkerende utvikling: startet på nytt, men har fortsatt over 90% bruk av minnet :O . Ser ut som at noe har gått virkelig galt et sted.

 

Oppdatert: ser ut som at andre har dette... http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-us/5b12b780-6a5f-4022-ab20-ba9838e2ba52/windows-8-booted-up-high-memory-used?forum=w8itproperf

 

Etter en restart til med installasjon av oppdateringer er problemet borte. Leste om at windows setter kernel i dvalemodus når man skrur av PCen for å slippe å re-initialisere alt når man starter opp. Denne episoden bare bekrefter det jeg sa for lenge siden da dette var en ny sak: at det er helt idiotisk! Nesten den eneste grunnen får å restarte er at man vil løse et problem. Så hva skal man gjøre når den beholder den bugga tilstanden selv etter en reboot? Installere en oppdatering for å tvinge den til å resette seg? Det er ikke alltid en mulighet... Mulig at en hard shutdown også hadde virket, dvs ta strømmen..

Endret av fa2001
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...