Gå til innhold

Hjelp om kosthold og proteinpulver


Anbefalte innlegg

Jeg er en gutt på 17 år som begynte å trene på treningsstudio for litt over en mnd siden, og nå vil jeg ta kosthold litt mer seriøst. Jeg bor hos mine besteforeldre (i sammenheng med skole) så det blir dessert og mye sånn nasking hver dag (ikke at det gjør noe, fordi jeg er litt undervektig). Jeg har ikke et sunt kosthold nå, og det er heller ikke variert. Derfor vil jeg ha noen tips til sunn og næringsrik frokost, lunsj og kvelds.

 

I tillegg lurer jeg på noe om proteinpulver og annet proteintilskudd. Når skoleåret startet hadde helsesøster et foredrag der hun blant annet sa at det ikke var vits i å bruke proteinpulver med mindre man var toppidrettsutøver. Stemmer det? Jeg trener styrke fire dager i uken, og tror jeg egentlig får i meg veldig lite protein. I tillegg sa helsesøster at mange av proteinpulverene inneholder ulovlige og potensielt farlige stoffer. Er det noe hold i påstanden? Anbefales det å bruke proteinpulver eller noe slags kosttilskudd fra apotek? Takker på forhånd for svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du trenger sannsynligvis gå opp i vekt, så spis mye, variert og ikke heng deg opp i at alt skal være så sunt.

 

Proteinpulver trenger du ikke. Det gjør ingen. Det er kun proteiner, og spiser du nok, får du i deg mer enn nok gjennom maten du spiser. Man trenger ikke veldige mengder med protein.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...