Gå til innhold

try


3j3jr3j32j

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eh nei bare nei, går du ikke på skole mens du mottar stipend så må alt du får ut betales tilbake igjen uansett så vil du virkelig sette deg i enda mer gjeld? for å ikke snakke om at du ødelegger for deg selv om du vil starte på universitetet igjen en dag pga etter heng på studiepoengene som vil gjøre at du får kun dekning for 1 av semestrene så samme hva som skjer på slutten så kommer du over grensen å får da ikke støtte for det andre halvåret.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Du vil bare ødelegge for deg selv i fremtiden om du lurer til deg studielån og stipend uten å faktisk fullføre en form for utdanning.

 

For ikke å snakke om at du kanskje vil ta et studie på ordentlig om et par år, men så kan du ikke, fordi du har fått penger for lenge av Lånekassen allerede.

 

Stipend krever at du står i fagene. Når du stryker i fagene fordi du ikke deltar, så vil alt sammen fortsatt bli et lån. Så da sitter du igjen med dobbelt av gjelden du har i dag om ett år.

 

Snakk med NAV. Ring dem. Få tak i noe å gjøre. Alt er bedre enn ingenting.

 

Om det du foreslår er lovlig tviler jeg forresten på..

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Selv jobber jeg i psykiatrien og sånn kort som du forklarer hjemmesituasjonen så kan det høres ut som om kommunen kunne tatt over ansvaret for din mor. Skal ikke være slik at man må nedprioritere sitt eget liv for å ta vare på sin egen mor i den forstand, med mindre du selv ønsker dette.

Endret av nacario
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...