Gå til innhold

Hvordan manipulere aksjemarkedet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

LifeInvader er jeg usikker på, men andre aksjer, som for eksempel CluckinBell vil kunne presses opp dersom du sprenger en masse av CluckinBells konkurrenter. Samtidig kan du dra på en rampage og kræsje biler dersom du vil presse opp prisen på bilfirmaer. Mye handler også om flaks. Personlig ser jeg alltid på hvilke aksjer som har dalt mest, og når de begynner å titte oppover med noen få cent kjøper jeg opp.

 

BAWSAQ baserer seg på hva resten av verdens GTA-spillere gjør, så her er det muligens lurt å være litt tidlig ute å legge i penger i for eksempel ammunation, ettersom at flere folk vil bruke mer og mer penger der ettersom tiden går.

 

Men så har du også de fire snikmorder-oppdragene du får av Lester (tror dette er sidemissions). Det er her du kan tjene mye, virkelig mye. Venter du til du har opparbeidet deg endel penger fra før kan du tjene flere millioner. Du får alltid vite hvem du burde investere i via Lester før du utfører det. Legg alt du har i disse med alle karakterene før du utfører det, og selg etterpå. Jo mer penger du har, jo mer penger tjener du, så personlig venter jeg med disse helt mot slutten av spillet.

 

Så vidt jeg har skjønt er det lurest å heller legger penger i eiendom i starten, dette gir deg mer i lengden enn hva flaks på askjemarkedet gjør.

 

 

Lite tilleggstips

 

Ligg for all del unna LifeInvader-aksjen i starten.

 

Endret av August.
Lenke til kommentar

Jeg skrev litt om dette i tråden for de som har runda historien. Alle mine forsøk på å påvirke aksjekursene etter å ha runda spillet har ikke resultert i en dritt. Har skytt fly, lagd kaos og til og med gjort vilkårlige investeringer og latt spillet stå mens jeg spiste middag, save 3-4 ganger, starta spillet på nytt, starta spillet på nytt dagen etterpå: ikke en dritt endring.

 

Får nok vente på GTA Online og Bawsaq-spekulasjon. Kjøper nok heftig med aksjer i Ammunation og LS Customs da..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...