Gå til innhold

Diablo 3 Auction House blir fjernet


Anbefalte innlegg

At AH forsvinner gjør deg ikke mindre avhengig av bra gear - det gjør bare at du må dra til shady 3.partssider for å finne noen å kjøpe det av.

Hvis lootraten og kvaliteten på looten bedres så man slipper å grinde i flere uker for å få bra gear så minsker behovet for å kjøpe seg gear drastisk. At ting selges utenom spillet kan man selvsagt ikke gjøre noe med, men da er det hvertfall ikke spillet selv som legger opp til at man skal være 100% avhengig av å kjøpe loot slik D3 vra da det ble sluppet med AH.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Det som kommer til å skje er at det kommer til å droppe færre rares/legendaries, men mye bedre. Disse itemsene er ofte også for din karakter, altså spiller du monk er det større sjanse for at det dropper en fist enn en bue.

 

Det som er gamechangeren med det nye systemet er ikke at loot og droprate endres, men enchantment. Det betyr at du kan "rerolle" en stat på tingen du har funnet. For eksempel om fisten har strength, kan du rerolle og forhåpentligvis få critical hit damage eller en socket. Etter dette blir den account bound.

 

Altså, de beste tingene (de itemsene med perfekt roll før enchanting) vil ikke lenger ha samme verdi, siden du kan kjøpe en mye dårligere item og rolle den siste trengte staten selv.

Endret av Audun0505
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...