Gå til innhold

surdeig spm


mimmimor

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Har aldri brukt det, men tenker at folk til alle tider har hatt surdeigen i romtemperatur (fordi kjøleskap og strøm ikke var oppfunnet).

Men det tilrådes her å oppbevare den ferdige surdeigen i et syltetøyglass med hull i lokket:

 

http://www.brodogkorn.no/oppskrifter/type-bakst/fine-brod/surdeig/

 

Virker jo nesten som de ser på surdeigen som en egen livsform, et slags nytt medlem av familien :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...