Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Syk på eksamen - Erfaring?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg var syk på eksamen i VG3, en av de skriftlige. Siden jeg fikk legeerklæring, innebærer dette at jeg tar eksamen på nytt til jul. Jeg kan enten komme opp i rettslære, samfunnsøkonomi, eller nynorsk. Det kan altså være mellom disse tre.

 

Jeg var derimot å besøkte en rådgiver på bjørknes. Han sa nemlig at han var temmelig sikker på at jeg kom opp i nynorsk. Grunnen til dette er tilsynelatende at skolen gjør det bevisst mer lettvint for seg, ved å arrangere en felles dag, aka et felles fag (nynorsk, for det har jo alle elever), og da blir kostnadene, eller hvertfall omfanget av organiseringen begrenset.

Spørsmålet er om denne teorien kan stemme. Har noen av dere erfaring med dette? Er det et mønster, dvs. er nynorsk den største gjengangern for folk som må ta eksamen på nytt igjen grunnet sykdom? Har dere peiling?

 

Takk for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva slags opplegg er dette? Er du borte/syk/stryker så kommer du vel opp i akkurat det samme faget til jul? Trodde det var slik det fungerte.

Alt annet blir ren spekulasjon uansett, da det alltid kan forekomme avvik. Du har ganske god tid på deg til å komme deg gjennom alle 3 bøkene. Bruk tiden fornufting :)

 

Da det var et trekkfag kan h*n komme opp i hvilket som helst avsluttende, skriftlig fag (med unntak av bokmål).

 

Som Vannlinjen skrev har du masse tid på å komme deg gjennom pensum i 3 fag. Veldig stor sannsynlighet for at du kommer opp i nynorsk, men jeg ville ikke satset på det om jeg var deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...