Gå til innhold

Valg av ny mobil, åpen for det meste.


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Da har det seg slik at det nærmer seg bursdag som betyr at jeg skal ha meg en ny mobil. Har hatt HTC desire i 3 år nå som har vært greit, men har knust store deler av skjermen og den begynner å bli sliten...

 

 

Poster siden jeg har forferdelig lite peiling på hva som er bra av mobiler der ute nå. Har blitt fortalt at samsung s4 er mobilen og gå for, men vil gjerne høre synspunkter fra dere :)

 

Jeg ringer og sender mye meldinger, bruker den MYE til nettlesing å. Ingenting er verre enn å lade en mobil ofte og blir glad om det er mulig å spille på den å!. Den må ha kamera (er vel ingen som ikke har det nå for tiden...) Bryr meg forsåvidt ikke hvilket merke eller hvor jeg kjøper den fra heller, så bare hiv ut forslag :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vil absolutt anbefale Nexus 4. Jeg har nå Htc One, før det hadde jeg min kjære Nexus (som jeg desverre klarte å knuse), før det hadde jeg Note II og før det igjen iPhone 4. Jeg har altså vært borte en del topptelefoner den siste tiden, og Nexus'en er utvilsomt det beste jeg har vært borti. Stabil, smooth og vanilla android er bare fantastisk clean og pen :)

 

Hvis batteri er veldig viktig for deg kan du se nærmere på Note II som også var en mobil som var lett å like. Den kan virker stor til å begynne med, men etter en liten uke virker bare alle mobilen for liten. Litt som å gå fra en stor TV til en mindre.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det er allment kjent at akilleshælen på dagens smartmobiler er batteritiden. Jeg vet ikke om noen som skiller seg ut med flere dagers oppetid. Motorolas Maxx serier har hatt batterier med over 3000mAh, men disse har ikke vært til salgs i Norge (offisielt).

 

Dagens toppmodeller er HTC One, Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z (ny modell ventes snart), Nokia Lumia 925, Apple iPhone 5 (ny modell ventes snart). Se forøvrig Prisjakt.no, som lister smartmobiler etter popularitet.

 

Av disse er det Samsung som har det største batteriet og dette kan også byttes ut til et enda større.

 

Hvis du er i områder med 4G LTE, så støtter alle disse modellene dette (iPhone 5 har begrensninger pga. manglende frekvensbånd). Alle er raske og har gode skjermer, bra kamera, etc. HTC, Samsung og Sony kjører tilpassede versjoner av Android. Ift. til grensesnittet (hvordan programvaren ser ut og er å bruke) rangerer jeg slik Sony > HTC > Samsung.

 

Jeg har selv HTC One X som jeg er kjempefornøyd med. Denne har akkurat blitt oppdatert til Android 4.2.2 med Sense 5, som er samme programvare som kjører på One. En stor endring fra Sense 4 (som jeg hadde før) og nesten som å få en ny mobil! ;)

 

Som alltid, dra i en butikk og test ut litt forskjellige mobiler. Hva som er best for deg vet kun du. Kanskje syns du Sony-en er for stor. At bytte av batteri er et must.

 

Man kan lese tester og andres erfaring, men til syvende og sist er det DU som skal bruke mobilen hver dag :D

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...