Gå til innhold

Troens vitnesbyrd


Anbefalte innlegg

Her for ikke så lenge siden leste jeg om at de troende var beskrevet som ensomme ulver.

 

Pk`erne (politisk korrekte) kaller kristne ensom ulv.

 

Ja, men hva sier Bibelen?

Jo, i Matt 24,24 står det skrevet at det i enden skal komme mange falske kristusser. Og de som i dag beveger seg i mørket og kaller de troende ensom, de skjønner ikke at det er de selv som er ensom. Det er altså motsatt av sannheten, som alltid. Herren sier,"Kom til Meg alle dere som tørster og har tungt å bære, så skal jeg gi dere hvile."

Tenk, det står skrevet. Han vet hva dette handler om. Han vet at djevelen står og visker mennesker i øret at det er farlig, og at det er lettere å ta gift, ser dere- joda- lettere å ta gift. For det er akkurat det vi gjør når vi nekter å tro. Da tar vi gift. Herren har allerede vunnet kampen mot satan- Han har allerede betalt billetten vår. Tenk, alt vi trenger å gjøre er å tro. For å bli født på ny, så skal det kun tro til. Men mange frykter. Hva er det å være redd for? Vi kan ikke selv for at vi er født inn i synden. Men ved tro på Sønnen Jesus, så er du fri fra satans snare. Hemmeligheten er at vi alle er født inn i synden, men ved tro på Sønnen, så er vi fri. Det nytter ikke å tro på kirka eller biskopen, presten, nei- det er døden det. Det er KUN Jesus som kan frelse deg. Han sa derfor; "Meg er gitt all makt på Himmel og på jord. Matt 28;19. Så det er Jesus som er "mellom mannen". Jesus sa også, Ingen kommer til Meg, uten at Faderen drar på ham først. Ser du? Det er altså ikke den som løper og vil, men HAN som kaller. Fordi det var Herren som først kallet på Adam, "Hvorfor gjemmer du deg", Adam? Det var ikke Adam som kallet Herren først, nei. De falt i synd og dermed var de under satan. Derfor er vi alle som er i slekt med Adam, født inn i synden. Ved Jesu offer en gang for alle, ved tro og nåde er vi fri fra all synd.

 

http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=21797

 

Nei, vi er aldeles ikke noen ensomme ulver, det er de vantro det.

Hva er den verste sykdommen? Jo, det er synd, fordi når du ikke tror, da synder du- og da blir du rammet av sykdom pga vantroen. Det er hemmeligheten som de fleste aldri har forstått, hørt eller noen gang kommer til å få høre-.

Samtlige politiske korrekte fornekter alt som har med Gud og Hans Sønn Jesus Kristus å gjøre.

Til de som har plantet en kime til liv i sitt hjerte, vend om.

 

Merk at det var Faderen som svor ved Seg selv at VANTROEN ikke skulle få komme inn i det Hellige landet. For det finnes ingen større å sverge ved. Så er det også slik at jeg ikke sier dette for å være ufin, kjekk eller frekk. Nix, dette er Evangeliet. Jeg sier det akkurat som Bibelen sier det er. Og det er ikke fra min munn, nix. Hvis noen tar anstøt av det som Bibelen sier, så har jeg akkurat oppnådd det som Herren vil, nemlig å vekke opp de som sover. Men det er hårdt å høre sannheten, jeg er mektig klar over det. Men ennå mens det fins pust i oss, så er det ikke for sent å vende om. Den dagen jeg skal stå fremfor Tronen og få "passet" mitt påskrevet, så skal jeg også måtte svare for akkurat det jeg ikke gjorde rett.

 

Ingen kommer forbi den. Derfor vet jeg og har i alle mine år visst dette. Troen er slik i et menneske, den bevirker som en meget sterk visshet om noe som kommer. Og det er kjærlighet som er svaret på alle spørsmålene. Og det er som sagt ikke mine ord at vantro er synd. Det står skrevet. Jesus sa til sine disipler, "deres vantro gjør Meg vred." Til Peter som helbredet de syke og kastet ut onde ånder, s a Jesus- "Når du har kommet til troen, Peter- styrk da dine brødre." Ser dere. Jesus kjenner hjertets hemmeligheter. Og Han er den samme i går, i dag, ja til evig tid den samme.

 

Tronens Ambassadør

Endret av BmOnline
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Herregud så mye surr...

 

Hadde du bare tenkt deg om litt så ville du også sett at påstander som; " Troen er slik i et menneske, den bevirker som en meget sterk visshet om noe som kommer." ikke har noen verdi utover hva du selv legger i den innbildningen. Det er kun tro, ikke viten, som i alt for stor grad igjen er bygget på ren fantasi som, når man underlegger seg slik fantasi, blir "sannhet" for den som tror dette. Man skaper seg en "sannhet" ut av sin egen fantasi...

 

Og den mytiske personen jesus som bibelen fabler om er og blir mytisk da gud tydeligvis ikke trengte å legge med noen flere bevis for sin store og siste plan annet enn det som står i bibelen, der mye av det som står er beviselig feil, rotete skrevet og kan tolkes i alle mulige rettninger, noe fragmentasjonen innad i kristendom er et bittert bevis for...

 

Jesus er ingen sannhet, han er kun en påstand som bibelen er alene om å hevde.

 

Og med hensyn til synd. Hvorfor er det slik at denne guden driter i alt hva et menneske gjør på jorden? Samme hvor snilt det menneske er, hvor godt der er og hvor hjelpsomt det er mot andre så bærer det avgårde til helvette samme faan liksom så fremt vedkommende ikke TROR på den kristne guden.. Hvorfor er det slik? Andre veien igjen er det like galt, da selv Hitler kunne klare å komme til den kristne gudens himmel bare han trodde i det han døde og jeg lurer ofte på hvordan kristne ville syntes det hadde vært å komme til himmelen og oppdage at de måtte omgåes Hitler, stalin og alle de andre despotene med millioner av menneskeliv på samvittigheten... Ville det vært OK? Eller ville dere følt dere litt snytt fordi dere personlig kjente mange gode ateister som nå straffes med helvette...?

 

Ellers har du helt rett, ateister er ofte ensomme ulver nettopp fordi de ikke har saueflokk mentatliteten som kristne ofte lider under. Har selv en kone som er oppvokst i frelsearmeen, men som droppet ut fordi hun fant de som var der alt for lite selvstendige, de bare brekte og gikk dit lederne ville ha dem uten å tenke selv... Så i så måte er nok kristne mer som en saueflokk enn ulver ja, selv om saueflokken skrumper inn...

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Det er ikke noe nytt for meg at diverse trosretninger og dogmer påstår at de er den rette medisinen - og det er vel og bra synes jeg selvfølgelig. Men for at jeg skal ta denne medisinen må jeg først se at den som snakker varmt om medisinen sin, også viser at den har virket, og at h*n dermed er blitt helt kurert.

 

Jeg har ikke funnet noen som jeg kan si er blitt kurerte, så derfor fortsetter jeg heller å være litt småsyk og lete videre

 

:)

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Og hva nøyaktig skulle de kureres fra? Innbildte og påståtte synder? Hvorfor ikke forbli frisk da, uten å trekke over seg en hel haug med innbildt synd, skam og dårlige selvbilder?

Med syk mener jeg det å være forvirret og fortapt - og om det er innbilning eller ei, er det likevel en sykdom for de som sliter med det. Hva ligger egentlig i "synd skam og dårlige selvbilder", annet enn at det er selvpåført, og at man aldri slipper unna det faktumet at det er bestandig noen som ser alt og hører alt man tenker og gjør.

 

:)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

<quote>

Det er ikke noe nytt for meg at diverse trosretninger og dogmer påstår at de er den rette medisinen - og det er vel og bra synes jeg selvfølgelig. Men for at jeg skal ta denne medisinen må jeg først se at den som snakker varmt om medisinen sin, også viser at den har virket, og at h*n dermed er blitt helt kurert.

 

Jeg har ikke funnet noen som jeg kan si er blitt kurerte, så derfor fortsetter jeg heller å være litt småsyk og lete videre

 

:)</quote>

 

Du vet, menneskene spår og Herren RÅR! Slik har det alltid vært. Jeg har fra barnsben av hatt denne nådegaven, og jeg beskrives av verden å være gal. Men slik er det, verden kjente Ham ikke. Han kom til Sine egne, men de ville ikke ta imot Ham. Herren visste om alt og alle, ikke uten grunn- Han skapte dem alle i Sitt bilde. Tenk det. Fordi Han elsker dem alle, så sendte Han Sin Sønn på Korset, fordi det måtte et syndefritt offer til- for å bortta vår synder. Hemmeligheten er at VI alle er født inn i synden, men vi er ikke klar over det. Om du aldri gjorde noe galt, fra du var født og satt i et norgesglass til du var 100 år, så var du en fortapt synder- fordi synden fra Edens Have gjorde at vi dør en synders død.

 

Fordi Herren visste om både begynnelsen og enden, fordi Han er ALFA og Omega- Han, Elohim, JEG ER, GUD som ble til kjøtt og dvelte iblandt oss. Gud forliket seg med oss- Han ble i slekt med oss for å hente oss hjem uten en plett. Han bodde i Sin Sønns legeme. Han sa også, dette tabernaklet skal dere rive ned, men JEG vil reise det opp på 3 dager. Det var Sin Sønns Legeme Han fremsynt talte om. Det var ikke et tabernakel gjort med hender, men Sin Sønns Legeme hvor Elohim, GUD selv bodde- mens Jesus levde på jorden. Amen!

 

Og ved tro har ALLE som Herren drager, del i det nye Livet, dvs født på ny= EVIG LIV.

 

Evas fall førte til død, les mer:

 

http://bmonline.no/forum/viewtopic.php?f=1&t=99

 

BmOnline

 

 

Endret av BmOnline
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...