Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Vannaktig/oljeaktig svette


Enrich77

Anbefalte innlegg

Hva er forskjellen? Hvordan ser man forskjell. Jeg skal ha oljeaktig svette for å kvalifisere til den sykdommen jeg vil ha. Hvis den er vannaktig er den vanskeligere å se da? Har nettopp vært og løpt. Jeg har dusjet og nå 30 minutter etter trening går "afterburner" ennå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skrevet med humor selvsagt. Oljeaktig svette er et "contradicting symptom". Jeg mener at egentlig burde jeg være kald og frysepinn, men noen få kan få ekstrem svette i steden. Jeg drukner i andre symptomer også. Blodprøver har bekreftet at jeg har den sykdommen. Jeg vil bare ha en forklaring på hvordan det ser ut ut. Har syntes det høres litt rart ut siden olje er så tyktflytende at det da ikke kan ligne på svette.

Lenke til kommentar

Oljeaktig svette er ikke den typiske "kroppen må kjøle seg ned"-svetten man får over hele kroppen, men "arbeidssvette" som skilles ut bl.a. under armene (armhulene) og i lysken. Denne svetten er tykkere enn den andre perspirasjonstypen, og det er bl.a. den som etterlater svettelukt.

 

Mener du at du ikke skal ha den typen svette i lysken og under armene, eller at du ikke skal ha den over hele kroppen?

Lenke til kommentar

Har lavt stoffskifte. Jeg har hørt enkelte av de som har det samme som meg som kan dra til sydrn og fryse. Dermed er jeg litt atypisk. Får slik svette i ansiktet, spesielt pannen. Også rgg, nedre bryst og egentlig nesten overalt. Skal ikke være så ille som jeg har det i hvert fall, men jeg har hatt det i mange år så god vant med det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...