Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Alliere seg med uinteressante damer og kjærester potensielt truende mennpå byen som "beskyttelse"?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Finnes ikke noe lett måte å aktivt "fjerne" balansepunktet på motstander, er motstanderen litt erfaren vil han for eksempel stå lett på framsiden av føttene, holde fotstillingen skulderbred og innstinktivt prøve å komme seg på baksiden til det framste benet ditt samtidig som han utfører nivå-forandringende kombinasjoner typ, jabb mot annsikte, etterfulgt av spark mot bakside av lår, han vil "fake" spark og slag for å skape reaksjon og for eksempel gå for kne/slag mot lever akkurat i det du blokkerer ansiktet etc.

 

Går du unna en kort overhand right en gang vil han fort regne med at du gjør det samme på nytt også sikter han plutselig en meter forbi ansiktet ditt neste gang.

 

Og nei, man kan ikke altid forvente dette av random brautende bar-helter men man vet aldri så det er lurt å behandle alle med samme respekt. ;)

 

 

Har knekt, bristet, fått dratt ut av ledd og pådratt meg utallige fler hjernerystelser og skader på bmx/downhill/ht-dirtjump sykkel som 14-17åring enn det jeg har i basketak på byen, de varer tross alt somregel bare i 1-2minutter stk. og ja det kan gå skikkelig galt i basketak og men det skal likevel godt gjøre å emulere det å fly over en dosering og inn i ett tre i 70km/h med en knyttneve :p

 

Svarer fra mobil så kvaliteten på det kan bli litt ymse.

 

Når det kommer til nærkamp har man forskjelligt ønskelige utfall, man ønsker gjerne å uskadeliggjøre foran å ta ut, selv om det å ta ut i nærkamp er en ubeskrivelig følelse. For å kunne ta ut må man få låsing samt uskadeliggjort målet, dette gjør vi enten ved å brekke bein/armer evt strips, for å få målet i en ønskelig posisjon angriper vi først vitale kropsdeler som kan ha ett utfall i hvem som.'vinner' i en ideel situasjon slår man mot hals men ved en motreaksjon kan dette føre til at man tar ut foran å uskadeliggjøre, derfor anser man målet sin fysikk og bevegelser for å avdekke svakheter og tar sin egen stilling til dette, i et scenario der målet går til angrep avvikler man angrepet og går deretter inn for skadeliggjørelse mot vitale organ gjerne i regionen hals, nakke og mage. Det er hver enkelt operatør sin oppgave å bedømme dette.

 

Ågud, kjenne eg kom inn i rapportskriving nå men skal fatte meg fort. Di fleste pub helter tyr til boksing og setter eine foten foran den andre og er derfor hendt med den andre hånden, stå lett på fremstefot, provoser frem et slag eller spark, ved slag ta baksiden på hånden dra den utavledd ved skulder legg deretter vedkommende i bakkrn dersom bevegelsen lar seg gjøre, viss ikke angrip hals. Ved spark tar du steg til siden kommer fra og sparker mot knær eventuelt slår mot hals.

 

Eller du kan gjøre det di fleste lærde gjør, spark direkte mot knær før motstanderen er klar.

Lenke til kommentar

Men får du de jentene du prøver deg på, som har kjæreste? Eller har de ikke opparbeidet den æren?

 

Det kommer ann på hva du mener med å få. Det ender som regel med at de på mystisk vis er single noen uker eller måneder etter at jeg snakket med dem og ringer for å få "trøst". Forholdstatusen ryker også så fort de ser at de er forflyttet bakover i køen pga at jeg har begynt å smigre andre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...