Gå til innhold

[Løst] Må logge inn på nytt hver dag


Anbefalte innlegg

Jeg slår ikke av datamaskinen og avslutter ikke engang nettleseren min. Like fult må jeg logge inn på nytt på Hardware Ekstra hver ettermiddag når jeg kommer hjem fra jobb.

 

Den lille avkryssningsboksen for å huske innloggingen er valgt hver gang. Starter jeg nettleseren på nytt—noe jeg vanligvis ikke gjør—er jeg fremdels innlogget minutter senere.

 

Vil dere ha ett sett med annonsevisninger per bruker per døgn?

 

Legger ved innstillinger jeg har satt i nettleseren min:

firefox_profile.json.txt

 

Jeg logger også inn fra mobiltelefon (varierende IP-adresser) og også fra jobben (10 mulige eksterne IP-adresser). Bruker altså en drøss forskjellige nettlesere og IP-adresser hver dag om dere skulle ha en øvre grense på plass.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Takk for tipset.

 

For et par dager siden innførte undertegnede en aldri så liten feil, som kunne gjøre at automatisk innlogget krøllet seg litt.

Det skal være fikset nå og fungere som før.

 

En annen ting som er verdt å merke seg er at hvis du manuelt logger ut på én enhet, vil du også drepe auto-innlogging på alle andre enheter. Vi jobber med å endre dette.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Ut fra loggen finner jeg totalt 15 innlogginger fra deg i perioden august-september. Den siste klokken 15:49 den 1. september.

 

Jeg finner bare to innslag hvor du har logget inn to ganger samme dag. Og du har logget inn fra en del forskjellige maskiner og IP-adresser.

 

Jeg kan ikke se noe som tyder på at noe er galt, så jeg skjønner ikke helt hvor problemet ligger.

 

Bruker du å logge inn på flere av sidene i nettverket, eller er du bare på Hardware og Diskusjon?

Kan du også sjekke neste gang du ikke blir automatisk innlogget om du blir logget inn på http://auth.tek.no?

Lenke til kommentar

Jeg har ingen tillegg i mobilnettleserene jeg bruker (Firefox, Chrome, Safari) og jeg har samem problemet der. Internet Explorer 10 i «Windows UI» modus har vel ikke engang muligheten til å legge til tillegg? Tok en runde på enheter og nettlesere jeg pleier å bruke. Ingen av de var innlogget. De fleste husket passordet, så jeg har vært innom siden før.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...