Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

PC fryser i windows + bisarr ulyd


Anbefalte innlegg

Har hatt problemer med at den stasjonære pcen stopper opp ved fleire anledninger, det kan vere ved bruk av nettleser, avspeling av musikk eller under gaming. Som oftest berre er den inaktiv i eit minutt eller to før den plutselig fungerer igjen, men av og til går den til blåskjerm.

 

Samtidig med dette er det dukka opp ein høgfrekvent summelyd som eg trur stammer fra strømforsyninga, denne lyden dukker opp uregelmessig men ikkje nødvendigvis samtidig med at pcen fryser, lyden dukker og opp når pcen er slått av men forsvinn når stikkontakt blir dratt ut.

 

Tenkte fyrst at dette var eit harddiskproblem, men etter bytte til ny SSD uten at problemet forsvant så er det vel det usannsynlig.

Kjørte nettopp minnediagnostikk i win7 uten at det vart funne noko feil.

Tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Grafikkort- og hovedkort drivere oppdatert? Summingen kan bety at det er noe som subber borti vifta, en ledning eller noe rusk.

 

Har det nyeste ja. Skjedde noko nytt idag; istaden for å boote windows så dukker det opp ein svart skjerm der det står disc read error, "there has been an unexpected I/O error (husker ikkje ordrett)" med feilkode 0xc00000e9. Men SSDen er heilt ny, og dette skjedde og på den forrige harddisken som stod i?

Kjørte chkdsk /f, den fant ingenting.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...