Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Fantaserer for mye om dagen!


Anbefalte innlegg

For mye sexdrift i forhold til partner?

 

Selv ser jeg stadig tydeligere at jeg har altfor mye sexdrift i forhold til mannen min og nok har "mast" for ofte. Det virker som han føler stadig at han må si fra at "nå orker jeg ikke/har ikke lyst".....

 

Han jobber ganske mye og jeg har sagt opp jobben for å ta en ny bachelor, så jeg har mye ledig tid og har ofte mer energi til overs enn ham. Dette fører til at mange ganger må jeg "mase" om sex, mens han vil bare kose, ligge på sofaen og ser en film mens jeg ligger på brystet hans.

 

Jeg har tatt det opp med ham og han mente at jeg måtte "jobbe" med saken og ikke bare si at " jeg har lyst på deg nå".. at jeg må kle meg naken og sitte oppå ham. Men ærlig talt.. jeg følger nesten som jeg har mannen og han kvinnen som må jobbes med og tennes sakte men sikkert.

 

Jeg har begynt å fantasere med alt og alle! Det holder på å klikke for meg.

Jeg kunne aldri finne på å være utro mot ham, men jeg føler meg fæl for at jeg fantaserer med andre.

 

Han er ikke hjemme fra mandag til fredag, så jeg ser en del på porno og tilfredstiller meg selv så mye jeg bare kan.

Vi har sex 1-2 ganger i helgene når han er hjemme, og 2-3 ganger i uken når han har fri, men jeg kunne godt tenke meg en nakendag hvor man har sex maaange ganger ila dagen. I hvertfall i ni og ne..

 

Er jeg gal?!?!?! Anonym poster: 2d44ca4fbc6706ac72d1695776e77644

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes han stiller ganske bra opp for deg i forhold til hva mange andre ville gjort.

 

Ikke føl dårlig samvittighet fordi du har en sterk seksualdrift. Det er sånn du er skrudd sammen. Gjør det som trengs for å stille behovene i fantasiene dine. Det er bare sunt og godt. Ikke lag mer problem av det enn det er.

 

Hvis det ikke gir seg kan du jo ta opp problemet med legen din.

Lenke til kommentar

Fyren føler kanskje han må strekke til både på bortebane og hjemme. Vi gutta har en rar kobling mellom selvtillit og virilitet. Enig med Daxt3r. Bring inn litt fantasi og morro, og snakk mye sammen. La han føle at han kan dele frustrasjonene fra jobben med deg, at du står ved han. Hvem ville ikke savne en slik partner (deg) når man er ute og jobber? Noen ideer..

Lenke til kommentar

Vær glad for at du har en kjære å kose med du :). Skulle gjerne hatt en, men inntil videre, får jeg tilfredstille meg selv hehe.

 

Det du har, er et luksusproblem (som nevnt ovenfor her). Men det er nok noen ting du kunne gjort, som kanskje ville tjent denne heldige mannen. Finn noen digge klær, og gi mannen din en nærme lapdance. Legg deg i sofaen naken/i undertøy og begynn å beføle mannen. Da vil han nok stupe inn i det :)

 

Lykke til!

 

Edit: kan si at jeg fantaserer hele tiden. Om mange jeg kjenner også. Det er helt vanlig ;)

Endret av BananLaks
Lenke til kommentar

Det er sikkert et luksusproblem. Men det er faktisk noe jeg sliter med og derfor skriver jeg. Sex er så pass viktig for meg at jeg hadde ikke vært sammen med ham hvis han hadde levert mindre enn det han gjør.

 

Jeg er på ingen måte misfornøyd med partneren min, og ja.. Jeg er veldig glad jeg har en å kose med. Var singel lenge før jeg traff ham! og vil absolutt ikke at han skal føler seg dårlig fordi han ikke strekker til! Han er veldig bra trent og har en fysisk jobb. Kostholdet er også bra.. Tror nok problemet ligger hos meg som trenger med "motion" enn de fleste.

 

Jeg har kjøpt inn masse undertøy og leketøy.. og føler at vi bruker det relativt ofte ja.. Skal absolutt prøve å gi ham en lapdance eller å være mer "sexy" på daglig basis...

 

Jeg følger meg skyldig for jeg fantaserer for mye.. Men dere er sikkert vanlig som dere sier.

 

Jeg er bare redd for å at jeg skal gå fra av være drømmedama hans til å være den masete nympho. Sliter med å finne balansen.

 

Anonym poster: 1f120366c0e57cad1b2338bb8064ddcf

Lenke til kommentar

Slæpp off, INGEN mann vil sjå noko negativt i det :)

 

Det var det jeg tenkte før jeg. Men det virker som det begynner å bli slitsomt for ham og for hans selvtillit, for han ikke leverer slik jeg forventer.

 

Samtidig som jeg syns han er litt heldig, for jeg aldri har sagt nei til ham når han har lyst på sex.............

 

Anonym poster: 74b4a54fdefe668f58e5f9392c8c9398

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...