Gå til innhold

Skotøy for reise til florida, usa


Anbefalte innlegg

Hei. Det begynner å nærme seg en ferietur til Disney World i florida, usa. Fuktig klima og følt temperatur på mange og førti grader til tross; vi skal gå rundt i de forskjellige parkene i ca 3 uker.

Til dette trenger jeg et par sko som egner seg til formålet. Går normalt sett i joggesko her hjemme, men innser at det sikkert blir litt for klamt.

 

Hvilke type sko egner seg da best til dette formålet? Noen som har vært der borte og kan dele noen erfaringer? Vil jo gjerne kjøpe skoene i norge så jeg får gått litt i de før vi reiser også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da jeg var der var det ikke så varmt, men jeg tror jeg hadde gått i joggesko uansett. Det blir mye gåing og da er sålen på skoen viktigere enn om føttene er klamme.

 

Det finnes jo relativt luftige joggesko, eller det finnes sandaler fra joggeskoprodusentene.

 

Uansett så har de billige sko i outletene der borte, om du planlegger å shoppe litt ville jeg kanskje ventet med å kjøpe skoene til jeg var der borte.

 

Vi var nesten like mye her som i disneyland:

http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=17

Lenke til kommentar

Da vi var i Florida gikk mannen med sportssandaler, a la denne:

 

Merrell-Mens-River-Bank-Sport-Sandal1.jpg

Han brukte dem stort sett overalt egentlig, både på turer og på stranda. De ble brukt så og si hver dag i tre uker, både i Florida, på cruise i Karibien og i New York. Han syntes de var behagelige å gå i, slapp å bruke sokker som han gjerne må når han bruker joggesko, og de var luftige.

 

Jeg brukte forøvrig samme type sko, da vi gikk mye og var en del på utflukter og lignende. Det er som sagt over viktig med gode fottøy, selv valgte jeg et par fra Timberland.

Endret av yvonne2
Lenke til kommentar

Jeg bruke et par HM tøysko i 2 måneder når jeg var i Sudan, de var med på turer i ørken, opp Jebel Marra og generelt mye annet. Ikke så mye som et gnagsår. I varme omgivelser er det meste OK, så jeg hadde ikke tenkt så hardt på det. Amerikanere stiller opp i fjellsko når de reiser til Norge, men vi tusler rundt i Converse hele året, skotøy er ikke så viktig som folk skal ha det til før man begynner å snakke om virkelig krevende omgivelser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...