Gå til innhold

Merkelig problem med pioneer blu-ray og receiver


Anbefalte innlegg

Kjøpte meg en ny Pioneer BDP-150-K 3D bluray-spiller fordi jeg ikke var fornøyd med samsung bluray-spilleren jeg hadde fra før. Koblet den til min Pioneer VSX-922 receiver og regnet med at disse skulle fungere utmerket sammen da disse var av samme merke.

 

Koblet den til receiveren med hdmi-kabel til "BD in" og det så ut til å fungere bra, men nå plutselig så vil ikke bluray-spilleren vises på tv-skjermen når jeg slår på receiveren. Slår jeg av receiveren så kommer bilder og menyer tilbake på skjermen igjen. Det jeg synes er veldig merkelig er at bluray-spilleren kun vil vise bilde på skjermen når receiveren er slått av, selv om den bare er koblet til receiveren :huh:

 

Noen som har vært borti noe lignende eller vet hva jeg kan gjøre? :/

 

Både receiver og bluray-spiller har nyeste oppdaterte programvare. Har kjørt cd-en som fulgte med receiveren flere ganger og testet forskjellige hdmi-kabler uten hell.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gå inn i menyen på forsterkeren, og slå av standby pass-through på forsterkeren. Da vil ikke signaler gå igjennom HDMI (siste inngang som var i bruk) når forsterkeren er av. Du sparer også noen watt når forsterkeren er av.

 

Gå inn i spilleren og slå av det som heter HDMI CEC, eller noe Pioneer Link eller noe slik. Det er noe som gjør at de snakker sammen over HDMI kabelen. Personlig har jeg bare opplevd trøbbel med dette.

 

Pionerene skal ha muligheten til å styre de forskjellige komponentene over HDMI fra 1 fjernkontroll, noe HDMI CEC er, men det kan skape trøbbel.

 

Prøv også forskjellig påslåingsrekkefølge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...