Gå til innhold

Kuleste kabinnettet?


Anbefalte innlegg

Bestilte meg et Aerocool Blue Plexi MidiTower(blå plexiglass sidedører, blank foran og bak) for et par dager siden.

 

Sammens med 4 kabinett-vifter med blå lys, en strømforsyning med to vifter med blå lys, blått lys på skjermkort vifta - OG blått lys oppå logitech musa - så får jeg vel muligens en "gjennomført" look på kabinettet :p Håper jeg. Heh. Men blir nok jaevlig irriterende når jeg skal sove :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
bruk mere du, brukte ca. 1600 på kun PSU, og ca. 3000 på kabinettet sist jeg handla :D

 

Du er en syk mann... hva blir det der: ett åtte-hundre-og-syv-og-hvitkål watts PSU og et servertower på størrelse med 3 oljekaminer?

 

For min del er det for lite luft på rommet, og for mye luft i lommeboka for noe sånt :)

 

Har sett meg ut et Lepont og en sånn Fortron PSU ting med 12cm vifte.

Et par måneder til bare nå :)

 

Her er forresten et bilde av Aopen-kabbiset mitt. Som man ser har jeg også vært interessert i modding en gang i tida, men kom aldri lengre enn fronten, ettersom tanken på lang tid uten maskin var heller frabydende.

Lenke til kommentar
Hmm, Lian Li og CoolerMaster har vel de beste kabinettene man får kjøpt for penger (tror jeg).

 

Lian Li er dyrt, og CoolerMaster er dyrere...

 

Jeg har et CoolerMaster ATC111B-SXD selv. Midi-tower, koster 2095 kr uten PSU. Jeg synes det er verdt det, andre synes det er meningsløst å bruke så mye penger på et kabinett.

 

Det dyreste til CoolerMaster er vel ATC110 som ligger på rundt 2900 kr u/vindu og ca 3200 m/vindu. Tror det bare er en større utgave av det jeg har, ser sånn ut i hvertfall.

 

Uansett, dyre kabinetter er verdt pengene.

 

Vel, hvor ser du den praktiske FORDELEN med f.eks lian li i forhold til f.eks cheiftec? Jeg ser den ikke. Men klart, lian li er stil! DET er det..

 

Personlig mener jeg at cheiftec er noe av det beste pris/"ytelse" av kabinetter..

 

Magnus

Lenke til kommentar

Innrømmer at den siste er litt vanskelig å slå! Selv har jeg forelsket meg i et Chieftec kabinett! Eneste problemet er at jeg ikke har funnet noen i Norge som selger det enda! Dersom noen har noen tips til hvordan jeg kan gå frem (har sendt mail til de fleste web-shopper som komplett, 3dfxcool, microplex etc uten hell....) for å få tak i det, så blir jeg veldig glad! Har kun funnet det i Tyskland, og porto på kabinett derfra blir vel litt i drøyeste laget er jeg redd...

Her er linken i hvert fall!!!

http://www.chieftec.com/products/Workcolor...Multi-Color.htm

Lenke til kommentar

pstub: ta det med ro. Denne modellen er tilgjengelig i norge, og er faktisk ganske enkel å få fatt i også.

 

Det er en Chieftech matrix modell, som er mer eller mindre oppfølgeren til "dragon" serien (jeg synest personlig dragon ser bedre ut).

 

Anyway... store leverandører som komplett.no og flexi-data (bergen) har disse inne. De er ikke spesielt vanskelig å finne. Her er en eksempel link.

 

http://komplett.no/k/ki.asp?action=info&p=...13&GrpID=2&s=pl

 

OBS: De har mange veriasjoner. Farge / med / uten dør osv. så sjekk sidene deres.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Ah ok.. jeg så ikke at de var flerfargede. De ser ikke slik ut på bildet. (men jeg burde jo kanskje ha gjettet det utifra produknavnet).

 

Prøv www.microplex.no De har alt som er litt mer "eksotisk" innenfor slike ting. Om ikke de allerede har det, så foreslå det til dem. Kanskje de hører på deg =)

 

-Stigma

Lenke til kommentar
Vil nok si at Alienware og Lian Li deler tronen! :D

 

Fy skam. Sette et Alienware kabinett ved siden av et skikkelig kabinett :grumpy:

 

Nei, såvidt meg bekjent er det Lian Li, Lepont og Coolermaster som har de cleaneste og mest gjennomtenkte kabinettene. Ikke bare er lepont i aluminium, men det er en legering med magnesium i også! Det blir meeget stivt og lett.

 

Chieftec er et godt kabinett og det er en grunn til at dette er det det selges mest av i norge (såvidt jeg vet) for tida. Har et chieftech servertower og det er noe av det mest lettmodda som eksisterer.

Men, thermaltake og Alienware modifikasjonene tirrer ikke meg. Alienware er bedre enn thermaltake, men personlig synes jeg antec har fått til den peneste modden av chieftec kabinettene.

 

Btw, kabinettdrømmen er et Lian Li servertower med vapochill i topp og waterchill til chipset og gpu i bunn. Tungt, men heftig!

 

DrErling

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...