Gå til innhold

Finnes C-50 netbooker der ute enda?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har lett i flere uker etter en netbook (10.1") med AMD C-50 prosessor. Fulgte godt med på PC markedet her en stund og la merke til at de sakte men sikkert ble borte og hadde desverre ikke råd til en da i sent 2011/tidlig 2012.

 

Noen som vet hvor de kan bestilles? Helst nye, men hvis det finnes lite brukte netbooker så går det greit. Lei av de trege Intel-løsningene, og har en 15,6" med C-50. Likte kraften på både CPU og grafikk, og ønsker gjerne en i liten format til å ta med rundt og se på 720p film/spille gode gamle spill som Need For Speed Most Wanted på farten.

 

Har en HP Mini 110-3100 med Atom N455, 2GB RAM, GMA 3150 og W7 Home Premium, men den er helt forferdelig til grafikk-tunge oppgaver. Need For Speed har 5-10FPS på laveste grafikk, mens C-50 greier 20-30 på høyeste.

 

Er ikke snakk om noen spill-pc, da hadde jeg selvfølgelig gått for en 15,6", men vil ha en netbook som egner seg til mer enn det Intel netbookene greier.

 

Noen som vet om noen som selger de (ikke bare nettbutikker, men butikker i seg selv også) eller har en pent brukt en?

 

Takk på forhånd!

 

EDIT: Fant et eksempel fra NetOnNet: http://www.netonnet.no/art/data/laptop/skjermstorrelse/mini-pc/acer-aspireone522-c5dkk/166712.3001/

Endret av hawk52
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...